Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Κακοκαιρία Daniel: Αυτή είναι η κατάσταση στα νοσοκομεία της Θεσσαλίας

  Προβλήματα παρατηρούνται στη λειτουργία του νοσοκομείου Βόλου, ενώ προβλήματα πρόσβασης υπάρχουν σε άλλα νοσοκομεία της Θεσσαλίας.

  Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ), η κατάσταση στα έξι νοσοκομεία της περιοχής είναι η εξής:

  Στο Νοσοκομείο Λαμίας, η πρόσβαση είναι ελεύθερη και η τροφοδοσία με ηλεκτρική ενέργεια και νερό αδιάκοπη.

  Κανονικά λειτουργούν οι χειρουργικές αίθουσες, αν και έχει γίνει εισροή υδάτων σε δύο από αυτές.

  Οι συνεδρίες των ογκολογικών ασθενών και των νεφροπαθών γίνονται απρόσκοπτα.

  Στο Νοσοκομείο Βόλου παρατηρούνται τα περισσότερα προβλήματα. Η πρόσβαση είναι μεν ελεύθερη, ενώ υπάρχει ρεύμα. Νοσηλεύονται 8 ασθενείς λόγω πλημμυρικών φαινομένων και 13 είναι φιλοξενούμενοι στις εγκαταστάσεις του νοσοκομείου.

  Η τροφοδοσία με νερό γίνεται με βυτιοφόρα και είναι απρόσκοπτη.

  Στο Νοσοκομείο Καρδίτσας, η πρόσβαση είναι ελεύθερη, ενώ υπάρχει ρεύμα και νερό. Εκτός λειτουργίας έχει τεθεί μία χειρουργική αίθουσα.

  Στο Νοσοκομείο Τρικάλων, η πρόσβαση είναι ελεύθερη για τους πολίτες της πόλης, αλλά αδύνατη για τους πολίτες από τον ορεινό – ημιορεινό όγκο.

  Η τροφοδοσία με ρεύμα κατά τις βραδινές ώρες έγινε χειροκίνητα η γεννήτρια, ενώ τώρα γίνεται κανονικά. Αναμένονται 15 περιστατικά για φιλοξενία από ιδιωτική δομή. Πραγματοποιούνται μόνον έκτακτες χειρουργικές επεμβάσεις.

  Στο Πανεπιστημιακό Λάρισας, η πρόσβαση είναι ελεύθερη, η τροφοδοσία με ρεύμα και νερό απρόσκοπτη. Φιλοξενούνται 4 ογκολογικοί ασθενείς.

  Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, η πρόσβαση είναι ελεύθερη και φιλοξενούνται 3 άτομα στις εγκαταστάσεις του νοσοκομείου.

  Τα χειρουργεία λειτουργούν κανονικά.

  Να σημειωθεί ότι σε όλα τα Νοσοκομεία οι συνεδρίες συνεδρίες των ογκολογικών ασθενών και των νεφροπαθών γίνονται απρόσκοπτα.

  Πηγή

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK