Παρασκευή, 27 Μαρτίου, 2026
More

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ

    Αυτή η συμμετοχή δεν πήρε… βαθμούς από κοινό και επιτροπές

    Η Klavdia θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2025, η οποία θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάιο στην Ελβετία. Το αποτέλεσμα αυτό προέκυψε μετά τον ελληνικό τελικό, που παρουσίασαν η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς. Το τηλεοπτικό κοινό έλαβε γνώση της τελικής κατάταξης των 12 τραγουδιών, η οποία όμως κρύβει μια ιστορία που αξίζει να διηγηθεί.

    Στον πίνακα βαθμολογίας, ένα συγκεκριμένο τραγούδι τράβηξε την προσοχή, και όχι για τους καλύτερους λόγους. Η Nafsica, με το κομμάτι «Unhurt me», προσπάθησε να φέρει μια διαφορετική νότα στη μουσική βραδιά.

    Ωστόσο, έλαβε 0 βαθμούς, τόσο από το τηλεοπτικό κοινό όσο και από τις δύο κριτικές επιτροπές. Αυτή η βαθμολογία έγραψε ιστορία, καθώς αποτέλεσε μια σπάνια και δραματική στιγμή στον διαγωνισμό.

    Ακολουθεί η αναλυτική βαθμολογία των 12 τραγουδιών που συμμετείχαν στον εθνικό τελικό της Eurovision 2025:

    1. Klavdia, «Αστερομάτα» – 44 βαθμοί
    2. Evangelia, «Vale» – 42 βαθμοί
    3. Barbz, «Sirens» – 30 βαθμοί
    4. Dinamiss, «Odyssey» – 24 βαθμοί
    5. Xannova Xan, «Play it» – 20 βαθμοί
    6. Κώστας Αγέρης, «Γη μου» – 18 βαθμοί
    7. Rikki, «Elevator (Up and down)» – 14 βαθμοί
    8. Κωνσταντίνος Χριστοφόρου & Κώστας Καραφώτης, «Παράδεισος» – 13 βαθμοί
    9. Θάνος Λάμπρου, «Free Love» – 12 βαθμοί
    10. Georgina Kalais & Joht Vlaseros, «High Road» – 8 βαθμοί
    11. Andy Nicolas, Lost my way – 8 βαθμοί
    12. 12 Nafsica, Unhurt me – 0 βαθμοί



    News247

    Latest Posts

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK