Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Ο Κρίστοφερ Νόλαν θα βραβευθεί στο Φεστιβάλ Σάντανς 2024

  Ο Άγγλος σκηνοθέτης Κρίστοφερ Νόλαν, γνωστός από την τριλογία «The Dark Knight» θα παραλάβει το Βραβείο Πρωτοπορίας από το Ινστιτούτο Σάντανς κατά την έναρξη του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σάντανς.

  Ο 53χρονος Νόλαν θα τιμηθεί στην τελετή έναρξης του Φεστιβάλ, η οποία πραγματοποιηθεί στις 18 Ιανουαρίου στο DeJoria Center, στη Γιούτα.

  ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

  Η εκδήλωση τιμά τους «πρωτοπόρους αφηγητές» και αναδεικνύει τη «δέσμευση του Φεστιβάλ να αναβαθμίζει την ανεξάρτητη αφήγηση».

  Η Σελίν Σονγκ και η Μαϊτέ Αλμπέρντι θα τιμηθούν επίσης, με Βραβεία Πρωτοπορίας.

  «Καθώς οδεύουμε στην 40η διοργάνωση του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σάντανς, είναι ιδιαίτερη τιμή να αναγνωρίζουμε τον Κρίστοφερ Νόλαν, έναν θαυμαστό καλλιτέχνη το μοναδικό ταλέντο και το αξιοσημείωτο έργο του οποίου τον έχουν κάνει έναν από τους πιο σεβαστούς σκηνοθέτες της εποχής μας. Ανυπομονούμε να αναδείξουμε τις μοναδικές φωνές τόσο της Σελίν όσο και της Μέιτ, αφηγητριών που υποστηρίζουμε και πιστεύουμε βαθιά. Και οι τρεις αυτοί αφηγητές αντιπροσωπεύουν τις αξίες του Σάντανς» δήλωσε η διευθύνουσα σύμβουλος του Ινστιτούτου Σάντανς, Τζοάνα Βινσέντε.

  ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

  Τα πιο πρόσφατα κινηματογραφικά έργα του Κρίστοφερ Νόλαν είναι Interstellar, Dunkirk and Oppenheimer.

  Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σάντανς διοργανώνεται στις 18-28 Ιανουαρίου 2024 στο Σολτ Λέικ Σίτι, στη Γιούτα και στο Παρκ Σίτι, ενώ θα πραγματοποιηθούν και διαδικτυακές εκδηλώσεις.

   

  Πηγή

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK