Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  ΟΛΘ: Eπαναπροκήρυξη του διαγωνισμού για την επέκταση του 6ου προβλήτα

  Την επαναπροκήρυξη του διαγωνισμού για την επέκταση του 6ου προβλήτα ανακοίνωσε ο Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης ΑΕ. (ΟΛΘ Α.Ε.)

  Με εταιρική του ανακοίνωση, ο Οργανισμός επισημαίνει ότι τη σχετική απόφαση πήρε το διοικητικό συμβούλιο, ενώ δημοσιεύθηκε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς τις εργοληπτικές επιχειρήσεις για συμμετοχή στο 1ο στάδιο «προεπιλογή του διαγωνισμού». Οι εταιρίες έχουν προθεσμία να υποβάλλουν φάκελο μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου. Η υποβολή προσφορών για το δεύτερο στάδιο του διαγωνισμού και η επιλογή του προσωρινού αναδόχου τοποθετείται στο πρώτο τρίμηνο του 2024.

  ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

  Σύμφωνα με τον ΟΛΘ, η εν λόγω απόφαση για την υλοποίηση του έργου λήφθηκε «λόγω των νέων απαιτήσεων που προέκυψαν από τη νομοθετική μεταβολή του τρόπου αδειοδότησης, ώστε να επιτευχθούν οι βέλτιστοι όροι για την εταιρεία».

  Το Διοικητικό Συμβούλιο συνεπώς, με την ίδια απόφασή του, «ενέκρινε την ακύρωση της Διαγωνιστικής Διαδικασίας για την επιλογή αναδόχου του Έργου, σύμφωνα με τους όρους 4.2. της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την συμμετοχή στο 1ο Στάδιο της Προεπιλογής και τους όρους 4.2.7 και 4.4. της Πρόσκλησης Υποβολής Δεσμευτικών Προσφορών για συμμετοχή στο 2ο Στάδιο της διαγωνιστικής διαδικασίας».

  ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

  ΠΗΓΗ ΑΡΘΡΟΥ

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK