Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Δείτε το νέο σήμα που θα έχουν πλέον οι Porsche Turbo

  Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

  Η Porsche έχει ίσως το πιο αναγνωρίσιμο έμβλημα στην αυτοκινητοβιομηχανία και μάλιστα τον Ιούνιο το ανανέωσε διακριτικά με αφορμή την 75η επέτειο της.

  ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

  Η εταιρία δεν σταματά εκεί καθώς αποφάσισε να διαχωρίσει (οπτικά μόνο) τα Turbo μοντέλα της από την υπόλοιπη γκάμα, εξοπλίζοντας τα με το καινούργιο σήμα «Turbonite» και προχωρώντας παράλληλα σε μερικές αισθητικές αλλαγές, εσωτερικά και εξωτερικά.

  Το σήμα «Turbonite» που κατασκεύασε το τμήμα της Porsche Color & Trim, δεν θα διαθέτει το παραδοσιακό χρυσό φινίρισμα. Αντιθέτως θα έχει μία πιο σκούρα αισθητική με συνδυασμό μαύρου και γκρι χρώματος ενώ οι αλλαγές θα συνεχίζονται και σε άλλα σημεία του οχήματος. Πιο συγκεκριμένα, ζάντες, αεροδυναμικά εξαρτήματα, πλαίσια παραθύρων, προφυλακτήρες και ονομασίες μοντέλων εκδόσεων θα διαθέτουν παραπλήσιο χρωματισμό.

  ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

  Για την καμπίνα, το σήμα στο τιμόνι θα υιοθετήσει το ίδιο φρεσκοβαμμένο λογότυπο ενώ και πολλά ακόμη στοιχεία, όπως κουμπιά, ιμάντες ζωνών και διακοσμητικές λωρίδες, θα λάβουν την «περιποίηση» Turbonite. Μάλιστα, όσα μοντέλα έχουν μαύρο εσωτερικό, θα χρησιμοποιούν την απόχρωση Turbonite ως χρώμα αντίθεσης, στον πίνακα οργάνων, τα πατάκια, στα πάνελ των θυρών και στις ραφές των καθισμάτων (ανάλογα με το μοντέλο και την έκδοση).

  Η νέα αυτή αισθητική σελίδα στα Turbo μοντέλα της Porsche θα εγκαινιαστεί από την πολυαναμενόμενη τρίτη γενιά της Panamera, η οποία θα κάνει ντεμπούτο στις 24 Νοεμβρίου.

  Πηγή

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK