Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Βρετανία: Παραιτήθηκε και η υπ. Περιβάλλοντος, Τερέζ Κόφι

  Η υπουργός Περιβάλλοντος, Τροφίμων και Αγροτικής Πολιτικής της Βρετανίας, Τερέζ Κόφι με επιστολή της προς τον Ρίσι Σούνακ, το πρωί της Δευτέρας (13/11) γνωστοποίησε την απόφαση της να αποχωρήσει από την θέση, που βρισκόταν από τον Οκτώβριο του 2022.

  Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο πρωθυπουργός διόρισε νέο υπουργό Εξωτερικών τον Ντέιβιντ Κάμερον και νέο υπουργό Εσωτερικών τον Τζέιμς Κλέβερλι. Μάλιστα, ο Ντέιβιντ Κάμερον έκανε μια μακροσκελή δήλωση στο Χ σχετικά με το διορισμό του ως Υπουργού Εξωτερικών.

  ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

  «Αντιμετωπίζουμε ένα τρομακτικό σύνολο διεθνών προκλήσεων, συμπεριλαμβανομένου του πολέμου στην Ουκρανία και της κρίσης στη Μέση Ανατολή. Αυτή τη στιγμή της βαθιάς παγκόσμιας αλλαγής, σπάνια ήταν πιο σημαντικό για αυτήν τη χώρα να σταθεί δίπλα στους συμμάχους μας, να ενισχύσει τις συνεργασίες μας και να διασφαλίσει ότι η φωνή μας ακούγεται…

  Η Βρετανία είναι μια πραγματικά διεθνής χώρα. Οι άνθρωποι μας ζουν σε όλο τον κόσμο και οι επιχειρήσεις μας εμπορεύονται σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Η εργασία για τη διασφάλιση της σταθερότητας και της ασφάλειας στην παγκόσμια σκηνή είναι τόσο ουσιαστική όσο και καθαρά προς το εθνικό μας συμφέρον. Η διεθνής ασφάλεια είναι ζωτικής σημασίας για την εσωτερική μας ασφάλεια.
  Σε μια αναφορά στα σχόλιά του για την κατάργηση του σκέλους του HS2 στο Μάντσεστερ, ο Κάμερον επαινεί επίσης τον Ρίσι Σουνάκ ως «ισχυρό και ικανό Πρωθυπουργό, ο οποίος επιδεικνύει υποδειγματική ηγεσία».

  Αν και μπορεί να διαφώνησα με ορισμένες μεμονωμένες αποφάσεις, είναι σαφές για μένα ότι ο Rishi Sunak είναι ένας ισχυρός και ικανός Πρωθυπουργός, ο οποίος επιδεικνύει υποδειγματική ηγεσία σε μια δύσκολη στιγμή», έγραψε ο Ντέιβιντ Κάμερον.

  ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ  Πηγή

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK