Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Αυτό είναι το εσωτερικό της νέας Bugatti Bolide

  Επιμέλεια: Αλέξης Σφαέλος

  Η εκπληκτική απόδοση της νέας Buggati Bolide και οι απαιτήσεις που προκύπτουν για τον σχεδιασμό του εσωτερικού της έφεραν αυτό το αποτέλεσμα.

  ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

  Πρόκειται για ένα ακόμη πιο ανθεκτικό και αγωνιστικό εσωτερικό από αυτό του Chiron. Συγκεκριμένα το νέο εσωτερικό έχει διαφορετική θέση οδήγησης με την θέση του οδηγού να έχει κλίση προς τα πίσω, επιτρέποντας στις φτέρνες του οδηγού να  είναι υπερυψωμένες με αποτέλεσμα ο οδηγός να έχει άμεση ανταπόκριση στα πετάλια.

  Δεν υπάρχουν κοινά μέρη ή επίπεδα εξοπλισμού με την σειρά Chiron. Το εσωτερικό του Bolide έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για το συγκεκριμένο μοντέλο, με νέα αγωνιστικά καθίσματα, νέο τιμόνι και μια σειρά από προσαρμοσμένες διατάξεις που προσφέρουν ασφάλεια, άνεση και απόδοση.

  ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

  Η αισθητική «X-theme» του τιμονιού επαναλαμβάνεται γύρω από το κόκπιτ, δημιουργώντας ένα συναρπαστικό σχεδιαστικό σύνολο. Τα εξωτερικά μαξιλάρια της πλάτης και του κεφαλιού των καθισμάτων ανοίγουν μαζί με την πόρτα, δημιουργώντας έναν ιδανικό χώρο εισόδου στο κόκπιτ.

  Τα καθίσματα είναι στερεωμένα απευθείας στο αμάξωμα του αυτοκινήτου, εξασφαλίζοντας σταθερή σύνδεση μεταξύ του οδηγού και του Bolide χωρίς καμία επίπτωση στην άνεση. Το τιμόνι και τα πεντάλ είναι ρυθμιζόμενα για να ικανοποιούν τις ακριβείς ανάγκες του οδηγού.

  Οι ιδιοκτήτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τέσσερις επιλογές μεγέθους καθισμάτων, συμπεριλαμβανομένου ενός πακέτου καθίσματος που λαμβάνει υπόψη τις συγκεκριμένες και μοναδικές μορφές του σώματος του πελάτη.

  ΠΗΓΗ ΑΡΘΡΟΥ

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK