Παρασκευή, 14 Μαρτίου, 2025
More

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ

    F1: Lando Norris και Charles Leclerc έδωσαν ρυθμό στο ξεκίνημα των πρώτων ελεύθερων δοκιμών

    Του Π. Χαλάτση

    Όσοι οπαδοί της F1, ξυπνήσατε στις τρείς τα ξημερώματα ( αν είσαστε συνδρομητές στο Ant1+ η στο F1 TV Pro) θα πήρατε μια αγωνιστική γεύση από τα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά που έγιναν στο Albert Park. Το Practice1 ξεκίνησε στις 03.00 και Practice 2 στις 07.00 το πρωί.

    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

    Practice 1

    Οι πρώτες ελεύθερες δοκιμές (Practice 1) στην πίστα του Albert Park στη Μελβούρνη ήταν περισσότερο αναγνωριστικές παρά αγωνιστικές. Οι πιλότοι προσπάθησαν να βρουν το ρυθμό τους και να κάνουν όσες περισσότερες ρυθμίσεις στα μονοθέσια τους.

    Η McLaren που μας εντυπωσίασε το 2024 φαίνεται ότι θα πρωταγωνιστήσει και φέτος. Ο  Lando Norris ήταν ο ταχύτερος πιλότος. Με το 1:17.252 ο Βρετανός πιλότος έκανε τον γρηγορότερο γύρο.

    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

    Πίσω του, στο ενάμισι δέκατο, ακολούθησε ο Carlos Sainz με Williams, πλέον. Την τριάδα έκλεισε στο +0.289 από την κορυφή ο Charles Leclerc. Ο Oscar Piastri έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο.

    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

    Στο Practice 2 ο Μονεγάσκος πιλότος της Ferrari έδωσε ρυθμό στα δοκιμαστικά. Τον Leclerc ακολούθησαν οι Piastri και Norris.

    Ο Verstappen με την Red Bull κράτησε χαμηλούς ρυθμούς ενώ μουδιασμένος ήταν ο Lawson, ο δεύτερος πιλότος που θα τρέχει φέτος στο πλευρό του Ολλανδού.

    Ο Ollie Bearman δεν εμφανίσθηκε στα δεύτερα δοκιμαστικά αφού οι μηχανικοί προσπαθούσαν να επισκευάσουν το αυτοκίνητο μετά από μια έξοδο που είχε.

    Αύριο, 15 Μαρτίου στις 03.30 τα ξημερώματα θα γίνει το Practice 3 και στις 07.00 (ώρα Ελλάδος) θα ακολουθήσει το Qualifying. Εκεί θα δούμε ποιος θα είναι ο πιο γρήγορος πιλότος και ποιος θα κερδίσει την Pole Position.

     

    Πηγή

    Latest Posts

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK