Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_imgspot_img
More

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ

    Λίβανος: Τέλος μέχρι νεωτέρας η μεταφορά βομβητών και γουόκι τόκι από επιβάτες σε πτήσεις από Βηρυτό

    Οι αρχές του Λιβάνου απαγόρευσαν σήμερα τη μεταφορά βομβητών και φορητών συσκευών επικοινωνίας (γουόκι-τόκι) από επιβάτες όλων των πτήσεων από το αεροδρόμιο της Βηρυτού, μετέδωσε το Λιβανέζικο Πρακτορείο Ειδήσεων.

    Η διεύθυνση της λιβανέζικης Πολιτικής Αεροπορίας εξέδωσε εντολή στις αεροπορικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο αεροδρόμιο της Βηρυτού να ενημερώσουν τους επιβάτες ότι η μεταφορά γουόκι-τόκι και βομβητών εντός αεροσκαφών απαγορεύεται μέχρι νεωτέρας.

    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

    Τέτοιες συσκευές απαγορεύεται επίσης να αποστέλλονται αεροπορικώς, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων του Λιβάνου.

    Τουλάχιστον 37 άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 3.000 τραυματίστηκαν όταν βομβητές και γουόκι-τόκι μελών της Χεζμπολάχ εξερράγησαν σε δύο κύματα επιθέσεων την Τρίτη και την Τετάρτη.

    Λίβανος και Χεζμπολάχ κατηγόρησαν το Ισραήλ ότι βρίσκεται πίσω από αυτές τις επιθέσεις. Το Ισραήλ -όπως συνηθίζει- δεν έχει σχολιάσει ούτε έχει αναλάβει την ευθύνη.

    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

    Ο λιβανέζικος στρατός ανακοίνωσε σήμερα ότι προχώρησε σε ελεγχόμενες εκρήξεις βομβητών και γουόκι-τόκι σε πολλές περιοχές του Λιβάνου. Κάλεσε τους πολίτες να αναφέρουν ύπαρξη τυχόν ύποπτων συσκευών.

    Πηγή

    Latest Posts

    spot_imgspot_imgspot_img

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK