Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Εφημερίδα που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ ζητά από τον Τσίπρα να παρέμβει για τις εξελίξεις στο κόμμα

  Την παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα στις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ «πριν είναι αργά» ζητά το κυρίως άρθρο της Εφημερίδας των Συντακτών.

  Στο άρθρο υπό τον τίτλο «Η σιωπή δεν είναι πάντα χρυσός, Αλ. Τσίπρα», η Εφσυν τονίζει ότι η διαλυτική κατάσταση στο κόμμα τον αφορά καθώς είναι ο φυσικός αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ. «Οφείλει να μιλήσει τώρα, πριν γκρεμιστεί ό,τι έχτισε» επισημαίνει η εφημερίδα.

  ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

  Ολόκληρο το κυρίως άρθρο της Εφημερίδας των Συντακτών για τον Αλέξη Τσίπρα

  «Η σιωπή στην πολιτική είναι θέση. Όπως και η ομιλία. Μόνο που η σιωπή ερμηνεύεται κατά το δοκούν από τους άλλους, που όμως ποτέ δεν αποδίδουν τη θέση του σιωπούντος. Αυτό το ξέρει καλά ο Αλέξης Τσίπρας και από πολιτική γνώση και από πολιτική εμπειρία. Η διαλυτική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το κόμμα του είναι βέβαιο ότι τον αφορά, τον προβληματίζει και σίγουρα τον πλήττει ιστορικά και πολιτικά. Αυτός θεωρείται από τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ ο φυσικός αρχηγός του. Ασφαλώς έχει θέση και άποψη, τις οποίες δεν μπορεί να αφήνει έκθετες σε ερμηνείες. Οφείλει να μιλήσει. Τώρα, πριν να είναι αργά. Τώρα, πριν γκρεμιστεί ό,τι έχτισε».

  ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

  Ανησυχεί ο Τσίπρας αλλά δεν θα δώσει το «παρών» στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

  Στη σύσκεψη συμμετείχαν δύο στενοί συνομιλητές του Αλέξη Τσίπρα, η Όλγα Γεροβασίλη και ο Αλέκος Φλαμπουράρης, κάτι που ερμηνεύεται ως μεγάλη ανησυχία του Αλέξη Τσίπρα για τις εξελίξεις στο κόμμα.

  Ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας -επιμένει να μην παρεμβαίνει δημοσίως- παρακολουθεί τις εξελίξεις με ιδιαίτερη προσοχή, ωστόσο δεν θα παραστεί στην σημερινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής. Εξάλλου, δεν είναι μέλος του οργάνου, στο οποίο μετέχουν οι 299 εκλεγμένοι και ex oficcio ο πρόεδρος του κόμματος, που αυτή τη στιγμή είναι ο Στέφανος Κασσελάκης.

  Πηγή

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK