Η κίνηση στους δρόμους είναι αρκετά αυξημένη αυτή τη στιγμή. Η κάθοδος του Κηφισού αντιμετωπίζει προβλήματα εξαιτίας κάποιων τροχαίων να έχουν προκληθεί.
Στο κέντρο της Αθήνας υπάρχουν επίσης προβλήματα στη κυκλοφορία, κυρίως στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας.
Η κίνηση στο κέντρο οφείλεται στη πορεία που είναι προγραμματισμένη για σήμερα στις 18:00 το απόγευμα, στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
Τέλος, η λεωφόρος Κηφισίας είναι «κόκκινη» σε κάποια σημεία στην άνοδο και την κάθοδο χωρίς να έχει δημιουργηθεί μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση.
Δείτε φωτογραφία από τη κίνηση αυτή τη στιγμή:
Δείτε εδώ live την κίνηση.
Ζωντανά η κίνηση στο 17ο χιλιόμετρο Αθηνών-Λαμίας:
Ζωντανά η κίνηση στη Λεωφόρο Κηφισίας – Ύψος Κολλεγίου:
Κλειστοί οι σταθμοί του Μετρό «Πανεπιστήμιο» και «Σύνταγμα»
Με εντολή της ΕΛ.ΑΣ., ο σταθμός του Μετρό «Πανεπιστήμιο» έκλεισε στις 9 το πρωί, ενώ ο σταθμός «Σύνταγμα» έκλεισε στις 11 το πρωί, και θα παραμείνει κλειστός μέχρι τις 3 το μεσημέρι, για να ανοίξει ξανά στις 5 το απόγευμα.
Οι συρμοί θα διέρχονται από τους σταθμούς χωρίς να κάνουν στάση και αυτό έχει οδηγήσει επίσης στην κυκλοφοριακή συμφόρηση.


