Σάββατο, 16 Μαΐου, 2026
More

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ

    Άρης: Eς αύριον τα σπουδαία με τον Φαν’τ Σιπ

    Παράταση μιας ημέρας πήρε η άφιξη του Τζον Φαν’τ Σιπ στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη. Ο 60χρονος Ολλανδός προπονητής ήταν προγραμματισμένο να φτάσει το απόγευμα της Δευτέρας (9/12) στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ωστόσο αυτό τελικά θα συμβεί αύριο (10/12).

    Ο πρώην ομοσπονδιακός μας τεχνικός έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Θόδωρο Καρυπίδη προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άρη, αντικαθιστώντας τον Άκη Μάντζιο, ο οποίος στη σημερινή προπόνηση αποχαιρέτησε τους παίκτες.

    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

    Ο Φαν’τ Σιπ θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026 ενώ όλα δείχνουν πως θα κάνει ντεμπούτο στο παιχνίδι κόντρα στον Πανσερραϊκό στο άδειο, λόγω τιμωρίας, “Κλεάνθης Βικελίδης” (15/12, 15:30), στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

    Παράλληλα, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Άρης, ο Βλάντιμιρ Νταρίντα που συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες στο 2-1 επί του Ατρόμητου, θα εκτίσει τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του στο εντός έδρας ματς με τον ΟΦΗ (5/1 16:30), για τη 17η αγωνιστική.

    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

    Πηγή

    Latest Posts

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK