Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
spot_imgspot_img
More

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ

    Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Στις 20:15 το τζάμπολ στο ντέρμπι των «αιωνίων»

    Στις 20:15 (ΕΡΤ3) θα ξεκινήσει στο κλειστό του ΟΑΚΑ το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό για την 3η αγωνιστική του TOP-6 της Basket League.

    Ο Παναθηναϊκός επικράτησε και στα δύο ματς, σε ΟΑΚΑ και ΣΕΦ, του Ολυμπιακού, στην κανονική περίοδο για πρώτη φορά μετά την περίοδο 2007-08. Ακόμη και με ήττα, ο Παναθηναϊκός θα κρατά στα… δικά του χέρια το πλεονέκτημα έδρας μέχρι και τους τελικούς στα πλέι οφ.

    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

    Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει 46 βαθμούς (22-2) μετά τις νίκες του στις δύο πρώτες αγωνιστικές του Top 6 και ο Παναθηναϊκός 45β., αλλά οι «πράσινοι» έχουν αγώνα λιγότερο (22-1), καθώς αναβλήθηκε η αναμέτρησή τους με τον Προμηθέα στο ΟΑΚΑ στην πρεμιέρα του Top 6.

    Για τους γηπεδούχους εκτός έμειναν ο ανέτοιμος Γκραντ και ο ασθενής Αντετοκούνμπο, ενώ για τους φιλοξενούμενους ο Πετρούσεφ ως έβδομος ξένος και οι Μιλουτίνοφ, Σίκμα και Μπραζντέικις, που είναι εκτός επτάδας για τις εγχώριες διοργανώσεις.

    Το διαιτητικό τρίο Πιτσίλκας, Τσιμπούρης, Μαγκλογιάννης θα διευθύνει το ντέρμπι «αιωνίων».

    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

    Οι 12άδες των δύο ομάδων:

    Παναθηναϊκός AKTOR (Εργκίν Αταμάν): Καλαϊτζάκης, Βιλντόσα, Μωραΐτης, Μπαλτσερόφσκι, Σλούκας, Παπαπέτρου, Ναν, Λεσόρ, Γκριγκόνις, Χουάντσο, Μήτογλου, Μαντζούκας

    Ολυμπιακός (Γιώργος Μπαρτζώκας): Γουόκαπ, Γουίλιαμς-Γκος, Ράιτ, Κάνααν, Λούντζης, Λαρεντζάκης, Μήτρου-Λονγκ, Φαλ, Παπανικολάου, Πίτερς, Τανούλης, ΜακΚίσικ.

    Πηγή

    Latest Posts

    spot_imgspot_imgspot_img

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK