Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_img
More

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ

    Ανοιξιάτικα Χτενίσματα για το γραφείο

    Εύκολα και στιλάτα ανοιξιάτικα χτενίσματα για το γραφείο; Θέλεις η εικόνα των μαλλιών σου να συνδυάζει θηλυκότητα και κομψότητα, χωρίς να αφιερώνεις πολύ χρόνο μπροστά στον καθρέφτη σου; Έχουμε τις ιδέες και τους τρόπους για να δεις τον εαυτό σου, ανανεωμένο την εποχή του χρόνου που αγαπά, περισσότερο από κάθε άλλη, τις αλλαγές. 5 ανοιξιάτικα χτενίσματα για το γραφείο, θα κάνουν την εμφάνισή σου να δείχνει πιο φρέσκια, περιποιημένη και «μελετημένη», από ποτέ!

    Οι hair experts, Ελεάνα Θάνου και Μαρία Δήμα, σου δίνουν 5 ιδέες για Ανοιξιάτικα Χτενίσματα για το γραφείο που θα σε ενθουσιάσουν! 

    5 Ιδέες για να αναβαθμίσεις το office look, μόνη σου

    Γνωρίζουμε ότι ο χρόνος σου για την προετοιμασία σου πριν το γραφείο είναι περιορισμένος. Την ίδια στιγμή, η φροντίδα της εικόνας σου είναι αναγκαία, μιας και η δεύτερη μιλά για σένα, χωρίς να πεις τίποτα. Κάθε γυναίκα που θέλει να εκπέμπει θηλυκότητα και κύρος τις ώρες που εργάζεται στο γραφείο, αξίζει να επενδύσει στην εικόνα των μαλλιών της, φροντίζοντάς τα με τις κατάλληλες θεραπείες και προϊόντα που ταιριάζουν στον τύπο τους. Παράλληλα, τα μαλλιά της θα πρέπει να κουρεύονται με συνέπεια, κάθε δύο μήνες, για να είναι υγιή, λαμπερά, δυνατά και έτοιμα για να ανταποκριθούν σε κάθε χτένισμα που θέλει να υιοθετήσει.

    1. Eλαφριοί κυματισμοί, το πιο φρέσκο χτένισμα της άνοιξης

    Στον χώρο μας, το beauty salon, Eleana Thanou Beauty Coach, το New Wavy είναι το χτένισμα που αγαπούν οι γυναίκες κάθε ηλικίας. Το χτένισμα New Wavy είναι ελαφριοί κυματισμοί που ταιριάζουν τόσο σε μεσαίου μήκους μαλλιά, όσο και σε μακριά. Οι πάλαι ποτέ σφιχτές μπούκλες έχουν δώσει την θέση τους σε ελαφρώς κυματιστά μαλλιά, που μπορείς να πετύχεις με ένα ψαλίδι μαλλιών -αφού έχεις εφαρμόσει στα μαλλιά σου προϊόν θερμοπροστασίας. Ιδανικά, το ψαλίδι μαλλιών που θα χρησιμοποιήσεις να έχει μεγαλύτερη διάμετρο για να μπορείς να απολαύσεις πιο ανάλαφρους κυματισμούς.

    2. Ίσια μαλλιά, ανεπιτήδευτα κομψά, όλη την ημέρα

    Ένα από τα πιο εύκολα ανοιξιάτικα χτενίσματα για το γραφείο, είναι το απλό, πάντα διαχρονικό και κομψό ίσιο -που παραμένει ίσιο μέχρι το τέλος της ημέρας και δεν φριζάρει. Αν αγαπάς τα ίσια μαλλιά, αλλά τα μαλλιά σου «υποφέρουν» από φριζάρισμα, αν λίγο τα αγγίξει η υγρασία, τότε ήρθε η στιγμή να μάθεις το μυστικό για ίσια μαλλιά όλη την ημέρα, ανεξάρτητα από τις εξωτερικές συνθήκες. Η θεραπεία λείανσης μαλλιών που εφαρμόζουμε στον χώρο μας, θα βοηθήσει τα μαλλιά σου να είναι ίσια, λαμπερά και στιλπνά χωρίς κόπο. Αρκεί ένα καλό στέγνωμα με το πιστολάκι και έχεις επιτύχει τον στόχο!

    3. Χαμηλός κότσος, ένα ανοιξιάτικο χτένισμα με royal άρωμα

    Σοφιστικέ, κομψός, θηλυκός, με royal vibes, ένας χαμηλός κότσος είναι ένα all day χτένισμα που ταιριάζει όχι μόνο στο γραφείο αλλά και σε κάθε άλλη περίσταση, επίσημη ή ανεπίσημη. Συνδύασέ τον με μικρούς χρυσούς κρίκους (hoops) και απαλό μακιγιάζ ανοιξιάτικης φρεσκάδας.

    4. Το ιδανικό look για κοντά μαλλιά δεν χρειάζεται καθόλου χρόνο και κόπο

    Αν έχεις κοντά μαλλιά που δεν έχουν καθόλου στιλ και δεν ξέρεις πώς να τα χτενίσεις, τότε, μάλλον, δεν έχεις επενδύσει στο σωστό κούρεμα. Η γραμμή του κουρέματος είναι το Α και το Ω για την εικόνα των μαλλιών. Είναι αυτή που καθορίζει τον αέρα και την κίνησή τους. Σου προτείνουμε το κούρεμα Geocut ή το κούρεμα Fashion Cut, που μπορείς να υιοθετήσεις στον χώρο μας. Και τα δύο κουρέματα, δίνουν ξεχωριστό αέρα και κίνηση στα μαλλιά. Θα σε βοηθήσουν να εξοικονομήσεις πολύτιμο χρόνο στο styling. Αν έχεις κοντά μαλλιά, θα αποκτήσουν στιλ!

    5. Πιάσιμο με αξεσουάρ, ένα χτένισμα που δεν θα περάσει απαρατήρητο στο γραφείο

    Ένα πιάσιμο με κορδέλα ή αξεσουάρ μαλλιών σε στιλ κοσμήματος, είναι ένα από τα ανοιξιάτικα χτενίσματα της λίστας που ταιριάζει στη γυναίκα που θέλει να προσθέσει στο look της στο γραφείο πινελιά θηλυκότητας και παιδικότητας. Τα αξεσουάρ μαλλιών είναι μια από τις hot τάσεις της φετινής άνοιξης και ταιριάζουν σε κάθε εμφάνιση. Εμείς, σου τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

    Latest Posts

    spot_imgspot_imgspot_img

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK