Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου, 2026
More

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ

    Έντονα παράπονα από τον Ολυμπιακό για τη διαιτησία στον 5ο τελικό

    Παράπονα εκφράζουν στον Ολυμπιακό με συγκεκριμένα σφυρίγματα, κατά τη διάρκεια του 5ου τελικού των πλέι οφ της Basket League, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, που έληξε υπέρ των «πρασίνων» με 87-82, μετά από «θρίλερ» και τους ανέδειξε Πρωταθλητές Ελλάδας.

    Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» εκφράζουν δυσαρέσκεια για φάουλ που δεν καταλόγισε ο Ηλίας Καρπάνος στον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ πάνω στον Φιλίπ Πετρούσεβ σε διεκδίκηση ριμπάουντ στο τέλος της 3ης περιόδου, με τον Ισπανό φόργουορντ του Παναθηναϊκού να να σκοράρει, διαμορφώνοντας το 65-64. Καθώς, οι «πράσινοι» είχαν συμπληρώσει τα πέντε ομαδικά, αν είχε δοθεί φάουλ στον Ερνανγκόμεθ, τότε ο Πετρούσεβ θα είχε δικαίωμα για ελεύθερες βολές στην εκπνοή του δεκάλεπτου.

    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

    Επιπρόσθετα, στον Ολυμπιακό θεωρούν πως ο διαιτητής Ηλίας Καρπάνος στην 4η περίοδο δεν καταλόγισε φάουλ και στον Ντίνο Μήτογλου πάνω στον Κώστα Παπανικολάου και πάλι σε διεκδίκηση ριμπάουντ. Ο Μήτογλου σκόραρε σε εκείνη τη φάση, ενώ ο Παπανικολάου θα είχε εκτελέσει δύο βολές αν είχε σφυριχτεί φάουλ στον φόργουορντ των «πρασίνων».

    Πηγή

    Latest Posts

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK