Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_imgspot_img
More

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ

    Φέτος το καλοκαίρι δίνουμε ραντεβού στη Μαρίνα του Φλοίσβου για ναπολιτάνικη πίτσα και aperitivo.

    Το Napolitivo μας υποδέχεται στο χώρο του με ανανεωμένο μενού και τα μοναδικά Spritz all’Italiana.

    Ποιος δεν ονειρεύτηκε τις μαγευτικές ιταλικές γεύσεις της Νότιας Ιταλίας σε ένα απόλυτα ειδυλλιακό περιβάλλον. Στο Napolitivo θα βρείτε ακριβώς αυτή την ατμόσφαιρα για μοναδικές καλοκαιρινές στιγμές χαλάρωσης και αληθινές γεύσεις από Νάπολη.

     Το Napolitivo φημίζεται για την αυθεντική ναπολιτάνικη pizza του και δεν πρέπει να παραλείψετε να τη δοκιμάσετε. Με πιστοποίηση από το Associazione Verace Pizza Napoletana (AVPN), η pizza στο Napolitivo ψήνεται σε πραγματικό ξυλόφουρνο που κατασκευάστηκε στην Νάπολη. Το μυστικό που την κάνει ξεχωριστή βρίσκεται στην ελαφριά ζύμη της, η οποία παρασκευάζεται από επίδοξους pizzaiolos και ωριμάζει για 12 με 24 ώρες προτού ψηθεί στους 480°C. Μάλιστα οι pizzaiolos του Napolitivo εκπαιδεύτηκαν στην Νάπολη από καταξιωμένους maestros, που τους μετέδωσαν τόσο τα μυστικά αλλά και το πάθος τους για την «τέλεια» pizza.

    Εκτός από τις κλασικές και αγαπημένες Margherita και Prosciutto e Funghi με φρέσκια μοτσαρέλα και μανιτάρια, τέσσερις νέες προσθήκες στο μενού του Napolitivo μας εκπλήσσουν ευχάριστα. Δοκιμάστε τη νέα Bufala caprese με σάλτσα τομάτας, Mozzarella di Bufala, τριμμένη παρμεζάνα και πεκορίνο, τοματίνια, χειροποίητη σάλτσα pestο, βασιλικό και ρόκα.

     Η εμπειρία συνεχίζεται με την Rossa con pancetta με κρέμα γάλακτος και πανσέτα. Δημιουργήσαμε μια Rossa πίτσα συνδυάζοντας σάλτσα τομάτας, φρέσκια μοτσαρέλα και κρέμα γάλακτος αρωματίζοντάς την με θυμάρι. Η πιο καλοκαιρινή προσθήκη του μενού, η Ricotta e salsiccia με μελιτζάνα, φρέσκια μοτσαρέλα, αρωματισμένη ρικότα και salsiccia (λουκάνικο) είναι ελαφριά με πλούσια γεύση.

    Τέλος, η Napoli Speciale για μια πιο πληθωρική επιλογή, μεσάλτσα τομάτας, φρέσκια μοτσαρέλα, prosciutto cotto, μανιτάρια, πεκορίνο, φλοίδες παρμεζάνας, βασιλικό και ρόκα. Πέραν όμως των τεσσάρων νέων ειδών για τους λάτρεις του πικάντικου η Diavola, με το ιταλικό αλειφόμενο λουκάνικο nduja παραμένει σταθερή επιλογή στο μενού ενώ για τους ορκισμένους «fans» της τρούφας, η Tartufata με κρέμα μαύρης τρούφας θα τους ικανοποιήσει απόλυτα.  

    Η άλλη μισή απόλαυση της εμπειρίας λέγεται Spritz all’Italiana και αυτό το καλοκαίρι, η κάρτα των aperitivo έχει εμπλουτιστεί με τρεις μοναδικές γεύσεις.Συνδυάστε τα πιάτα φρέσκων ζυμαρικών της επιλογής σας, με το νέο Dolce Vita Spritz με φράουλα, ή το Frozen Aperol για ένα πιο δροσιστικό twist, ενώ μία επίσης υπέροχη επιλογή, είναι η pizza Prosciutto e Rucola με φρέσκια μοτσαρέλα και προσούτο, η οποία συνδυάζεται άψογα με το νέο δροσερό Limoncello Spritz.

    Latest Posts

    spot_imgspot_imgspot_img

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK