Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Το νέο app της winbank σου λύνει τα χέρια!


  Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 18 Ιουλίου 2023, 11:24

  Το app της winbank ανανεώθηκε, ανασχεδιάστηκε και είναι εδώ έτοιμο να το κατεβάσεις για να σου λύσει τα χέρια! 

  Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός, η γρήγορη πρόσβαση και ο -με μια ματιά- έλεγχος όλων των προϊόντων σου είναι μόνο η αρχή. 

  Γιατί πλέον μπορείς να πραγματοποιείς ακόμα πιο γρήγορα τις καθημερινές συναλλαγές σου και να διαχειρίζεσαι τις κάρτες σου με ακόμα μεγαλύτερη ευκολία.

  Η νέα εφαρμογή δεν σταματά εκεί, αφού προσφέρει και νέες δυνατότητες: απόκρυψη ποσών, επιλογή dark mode για ακόμα πιο ξεκούραστη χρήση αλλά και δυνατότητα μετατροπής συναλλαγών σε δόσεις με πιστωτική και χρεωστική κάρτα.

  Με τη νέα winbank εφαρμογή μπορείς να αποκτήσεις προϊόντα που προσφέρουν αξία στην καθημερινότητά σου, όπως άνοιγμα λογαριασμού, έκδοση χρεωστικής και πιστωτικής κάρτας, καθώς και άυλης επαναφορτιζόμενης προπληρωμένης κάρτας winbank Webuy, χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα.

  Επίσης, μπορείς να αποκτήσεις εύκολα και γρήγορα Βεβαιώσεις και Έντυπα σχετικά με τα προϊόντα σου, να προσθέσεις συνδικαιούχο σε καταθετικό λογαριασμό και να υπογράφεις ψηφιακά έγγραφα με ηλεκτρονική υπογραφή.

  Στην αρχική οθόνη της εφαρμογής θα βρεις δύο νέες ενότητες: 

  «H winbank σου προτείνει» με χρήσιμες ιδέες και προτάσεις που προσθέτουν αξία στην καθημερινότητά σου και την ενότητα «Οι ιστορίες μας» με σύντομα ενδιαφέροντα ενημερωτικά άρθρα.

  Το νέο winbank app σου λύνει τα χέρια ακολουθώντας τις εξελίξεις και εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες λειτουργικότητες και υπηρεσίες για να σου προσφέρει την καλύτερη ψηφιακή τραπεζική εμπειρία… από το κινητό σου.

  Κατέβασέ το!

   

   


  Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 18 Ιουλίου 2023, 11:27

  Πηγή

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK