Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  «Το έχω εκθέσει και ο λόγος ήταν συνειδητός»

  Η Ευγενία Δημητροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η ταλαντούχα ηθοποιός αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή δίπλα στον σύζυγό της Στέλιο Βλατάκη, αλλά και την κόρη που απέκτησαν μέσω υιοθεσίας.

  «Το παιδί ήταν ένας επιπλέον λόγος για να αλλάξει η οικογενειακή μας κατάσταση άμεσα και γι’ αυτό παντρευτήκαμε. Ένα παιδί όταν έρχεται είναι καταλυτικό σε ένα ζευγάρι, είναι πάρα πολύ ωραία αυτή η αλλαγή. Είναι όμως και δύσκολα και ζόρικα μερικές μέρες. Στο τέλος της ημέρας όμως είναι μία μεγάλη χαρά», ανέφερε αρχικά η Ευγενία Δημητροπούλου.

  Για τους λόγους που κάνει πλέον ελάχιστες δηλώσεις για την υιοθεσία: «Νιώθω ότι το έχω εκθέσει και ο λόγος που το έκανα ήταν πολύ συνειδητός», ανέφερε και πρόσθεσε: «Ένας από τους λόγους που μίλησα ανοιχτά ήταν ότι έχω μιλήσει με πάρα πολλά ζευγάρια, δεν το περίμενα και χαίρομαι πάρα πολύ όταν ακούω για παρόμοιες υποθέσεις. Νιώθω σαν να τα ξέρω αυτά τα παιδιά», είπε χαμογελαστή η γνωστή ηθοποιός.

  Ευγενία Δημητροπούλου: Η κοινή επιθυμία με τον σύζυγό της

  Όπως ανέφερε η γνωστή ηθοποιός η υιοθεσία βρισκόταν από νωρίς στις προτεραιότητές της, καθώς υπήρξε κοινή επιθυμία και από την πλευρά του συζύγου της: «Ήταν ένα όνειρο πριν συναντηθούμε (με τον σύζυγό μου) και το οποίο το μοιραστήκαμε πολύ νωρίς! Είπαμε ότι ανεξάρτητα από βιολογικά ή όχι παιδιά, θα θέλαμε πάρα πολύ τουλάχιστον ένα παιδί να καταφέρουμε να το υιοθετήσουμε.

  Δεν ήμασταν από τα ζευγάρια που είχαν ταλαιπωρηθεί, αλλά αυτό ήταν η πρώτη μας προτεραιότητα. Είχαμε ξεκινήσει πολύ καιρό πριν γιατί είναι μία διαδικασία που παίρνει χρόνος», είπε η Ευγενία Δημητροπούλου.

  «Η Εύα είναι 2,5 ετών τώρα! Έχει απίστευτη ενέργεια. Τρέχω, την κυνηγάω και δεν προλαβαίνω. Της αρέσει οτιδήποτε έχει να κάνει με κίνηση, σκαρφάλωμα και τέτοια πράγματα. Όχι να καθίσει σε ένα τραπεζάκι και να παίζει με πλαστελίνη», ανέφερε η Ευγενία Δημητροπούλου για την κόρη της.

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK