Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Συμβολίζει την επαναπροσέγγιση με τον πολιτισμό μας

  Σε νέες δηλώσεις για την Αγία Σοφία προχώρησε ο Τούρκος πρόεδρος ενώ η χώρα του έχει μπει κι επίσημα σε προεκλογική περίοδο και οι σχέσεις με την Ελλάδα βρίσκονται κάπου ανάμεσα στη διπλωματία που είχε δημιουργηθεί επί των ημερών με τους σεισμούς και στην προκλητικότητα.

  «Ακόμη και η αποκατάσταση της Αγίας Σοφίας στην αρχική της μορφή, σύμφωνα με την κληρονομιά του Μωάμεθ του Πορθητή, είναι αρκετή για να συμβολίσει τη διαδικασία επαναπροσέγγισης της χώρας μας με τις αξίες του πολιτισμού» δήλωσε ο Ταγίπ Ερντογάν σύμφωνα με την ΕΡΤ.

  Ο Τούρκος Πρόεδρος αναφέρθηκε στην Αγία Σοφία, σε εκδήλωση για το Δείπνο Ιφτάρ και το τέλος της νηστείας στην πόλη Ντενίζλι.

  «Τις ευχάριστες αυτές εξελίξεις θέλουμε να τις μετατρέψουμε στον θεμέλιο λίθο μίας νέας ανάπτυξης, που θα οδηγήσει τη χώρα και το έθνος μας στην κορυφή» σημείωσε και πρόσθεσε:

  «Αναμφίβολα, θα επιτύχουμε την άνοδο της χώρας μας με τη δύναμη που παίρνουμε από το Ιερό Κοράνιο. Στο διάβα της Ιστορίας, το έχουμε επιτύχει αυτό σε διάφορες γεωγραφίες κι εδώ και χίλια χρόνια στην Ανατολία και, Θεού θέλοντος, θα το ξαναεπιτύχουμε».

  Πηγή: iellada.gr  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK