Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Στο εδώλιο τέσσερις παράγοντες της ΕΠΟ για κακουργηματική απιστία!

  Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών με το υπ’ αριθμ. 2232 βούλευμα απεφάνθη ότι πρέπει να οδηγηθούν σε δίκη 4 παράγοντες της ΕΠΟ για το αδίκημα της κακουργηματικής απιστίας, όπως αποκάλυψε η «Δίκη στο Open».

  Ο πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Γκιρτζίκης, ο πρώην ταμίας Χρήστος Καραβασίλης, ο πρώην εκτελεστικός γραμματέας Παυσανίας Παπανικολάου και ο προϊστάμενος του λογιστηρίου Γιάννης Θεοφίλου θα καθίσουν στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών.

  ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

  Η υπόθεση άνοιξε τον Ιούλιο του 2017 από την αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βιργινία Σακελλαροπούλου και διερευνήθηκε από δύο τακτικούς ανακριτές, τον Παναγιώτη Γκιόκα και την Αννα Γαρατζιώτη.

  Το βούλευμα περιλαμβάνει στοιχεία που σχετίζονται με τη διασπάθιση χρήματος στην ΕΠΟ.

  Η δικογραφία ενοποιήθηκε με την υπόθεση «Travel Plan», όπου η Ομοσπονδία εμφανίζεται να πληρώνει δύο φορές μια οφειλή της τάξεως των 3.822.762,12 ευρώ!

  ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

  Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών έκανε δεκτή την πρόταση του εισαγγελέα Γιώργου Λαΐνη ώστε να γίνει κατηγορία για τους 4 παράγοντες της ΕΠΟ, ενώ απάλλαξε οριστικά και αμετάκλητα άλλα 19 άτομα που διερευνήθηκαν.

  ΠΗΓΗ ΑΡΘΡΟΥ

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK