Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Στέφανος Κασσελάκης: Έδιωξε την «Ομπρέλα» και πήγε στη καφετέρεια

  Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών, ο Στέφανος Κασσελάκης αναχώρησε από το ξενοδοχείο που συνεδρίασε η Κεντρική Επιτροπή και συναντήθηκε με διάφορα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ σε μια καφετέρια.

  Κασσελάκης

  ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

  Κασσελάκης

  Υπενθυμίζεται ότι μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ με την «Ομπρέλα» του Ευκλείδη Τσακαλώτου, ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε με μια νέα ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

  «Πλέον δεν υπάρχουν διαγραφές» ανέφερε κατά τη δευτερολογία του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης αναφέροντας ότι δεν υπάρχει πλέον κανένας λόγος για δημοψήφισμα.

  ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

  Ο κ. Κασσελάκης κατά τη σημερινή του ομιλία-απάντηση στις αποχωρήσεις των στελεχών σημείωσε μεταξύ άλλων πως όσοι αποχωρούν πρέπει να παραδώσουν την έδρα τους, όπως και ο Στέλιος Κούλογλου από την Ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

  «Από σήμερα ξεκινά η ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, σας καλώ όλους και όλες να αναλάβετε τις ευθύνες σας».

  O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην σύντομη δευτερολογία του στην Κεντρική Επιτροπή κάλεσε τα στελέχη που αποχώρησαν από το κόμμα να σεβαστούν τη βάση του κόμματος λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σεβαστείτε τον κώδικα δεοντολογίας τον οποίο υπογράψατε».

  Πρόσθεσε επίσης ότι «το καταστατικό του κόμματος πάντα ίσχυε και πάντα θα ισχύει και με μένα πρώτα απ’ όλους». Όπως είπε είναι πλήρως σύμφωνος με το κείμενο που θα ακολουθήσει από την Επιτροπή Απόφασης: «Τα άτομα που εκτοξεύουν τέτοιες ύβρεις και συκοφαντίες δεν μπορεί να φέρουν την ιδιότητα του μέλους του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και δεν μπορεί να εκπροσωπούν το κόμμα. Αυτό είναι σημαντικό και για μένα και για όλους. Οι πειθαρχικές κυρώσεις επιβάλλονται από την Επιτροπή Δεοντολογίας. Συντρόφισσες και σύντροφοι σήμερα αρχίζει η ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως είπα και χθες και το εννοώ, δεν υπάρχει στενός κύκλος… Αύριο είναι μια καινούργια μέρα. Είναι μια καινούργια μέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ και σας καλώ όλους να αναλάβετε τις ευθύνες σας μπροστά στην ιστορία αυτού του ιστορικού κόμματος».

   

  Πηγή

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK