Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_imgspot_img
More

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ

    Πρίγκιπας Χάρι: Η μαριχουάνα βοήθησε πραγματικά την ψυχική μου υγεία

    Ο Δούκας του Σάσεξ είπε ότι η μαριχουάνα τον «βοήθησε πραγματικά» να αντιμετωπίσει τους αγώνες της ψυχικής του υγείας. Ο Χάρι είπε εν τω μεταξύ η κοκαΐνη «δεν έκανε τίποτα» γι΄αυτόν. Συνέχισε: «Η μαριχουάνα είναι διαφορετική, αυτό πραγματικά με βοήθησε». Ο Χάρι είχε καθίσει με τον γιατρό και συγγραφέα Δρ. Γκάμπορ Ματέ για να συζητήσει τη «ζωή με απώλεια και τη σημασία της προσωπικής θεραπείας» σε μια εικονική εκδήλωση. Ο δούκας εξήγησε επίσης ότι χρησιμοποιεί ψυχεδελικά όπως η ayahuasca ως «απελευθέρωση» από τον έξω κόσμο.

    Και πρόσθεσε: «Ήταν ο καθαρισμός του παρμπρίζ, ο καθαρισμός του παρμπρίζ, η αφαίρεση των φίλτρων της ζωής, όπως και στο Instagram, αυτά τα στρώματα φίλτρων. Μου τα αφαίρεσε όλα και μου έφερε μια αίσθηση χαλάρωσης, απελευθέρωσης, άνεσης, μια ελαφρότητα που κατάφερα να κρατήσω για ένα διάστημα. Άρχισα να το κάνω ψυχαγωγικά και μετά άρχισα να συνειδητοποιώ πόσο καλό ήταν για μένα, θα έλεγα ότι είναι ένα από τα θεμελιώδη κομμάτια της ζωής μου που με άλλαξε και με βοήθησε να αντιμετωπίσω τα τραύματα και τους πόνους του παρελθόντος».

    Μίλησε επίσης για τον πόλεμο στο Αφγανιστάν και τη στάση των Βρετανών στρατιωτών απέναντι στη σύγκρουση. Προηγουμένως, ο Δούκας παρουσίασε λεπτομέρειες για την προηγούμενη χρήση ναρκωτικών στα απομνημονεύματά του Spare, που κυκλοφόρησαν τον Ιανουάριο. Είχε αποκαλύψει ότι κάπνιζε και παρακολούθησε μια ταινία της Disney μετά το πρώτο του ραντεβού με τη Meghan Markle. Το ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά στο Λονδίνο το 2016 και μετά ο Χάρι συναντήθηκε με έναν φίλο του για να του πει τα πάντα για το ραντεβού.

    Αφού ο Χάρι «μπήκε στο σπίτι του έξω από το King’s Road», το ζευγάρι άρχισε να πίνει και έβαλε μια ταινία. «Βγήκε η τεκίλα. Βγήκε η μαριχουάνα. Πίναμε, καπνίζαμε και βλέπαμε… Μέσα έξω», έγραψε. Ο Χάρι θυμήθηκε ότι ένιωθε «ειρηνικά μουδιασμένος» από τη «καλή μαριχουάνα», μέχρι που έλαβε ένα τηλεφώνημα στο Facetime από τη Μέγκαν, που έλεγε στον φίλο του: «Ωχ, σκατά, αυτή είναι».

    Latest Posts

    spot_imgspot_imgspot_img

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK