Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Ο Δημήτρης και η Άννα πλησιάζουν όλο και πιο κοντά στη λύση του γρίφου

  Δυο επεισόδια γεμάτα εξελίξεις έρχονται την επόμενη εβδομάδα στη σειρά “Παγιδευμένοι” του ANT1. Ο Δημήτρης και η Άννα πλησιάζουν όλο και πιο κοντά στη λύση του γρίφου της δολοφονίας του Άκη.

  Θα φτάσουν, όμως, στην αλήθεια; Και ποια είναι αυτή; Ποιος σκότωσε, τελικά, τον Άκη;

  Δευτέρα 22 Ιανουαρίου

  Επεισόδιο 27

  Η ξαφνική εμφάνιση της Νεφέλης και η κατάθεσή της, πριν μιλήσει με τους υπόλοιπους, δημιουργεί κενά στην υπόθεση του Άκη.

  Ο Δημήτρης και ο Ανδρέας αρχίζουν, πλέον, να βεβαιώνονται ότι κάτι τους κρύβουν οι δικοί τους άνθρωποι.

  Η διαρροή στον κίτρινο Τύπο της σχέσης του Σταύρου και της Αγγελικής τούς φέρνει σε αδιέξοδο.

  Ο Ανδρέας εντοπίζει το σήμα των κινητών των παιδιών και συνειδητοποιεί ότι δεν βρίσκονταν στο σπίτι την ώρα της δολοφονίας του Άκη.

  Η Υβόννη γνωρίζει στον Αλέκο τον Ιάσονα και του αποκαλύπτουν ότι είναι γιος του. Είναι αλήθεια;

  Παράλληλα, η Άννα με τον Σωτήρη βρίσκουν τον Περικλή, ο οποίος τους βεβαιώνει ότι ο Νίκος λέει ψέματα για τον πυροβολισμό. Η Άννα πάει αποφασισμένη στο πατρικό της για να μάθει την αλήθεια.

  Ο Δημήτρης και ο Ανδρέας ερευνούν το κτίριο, στο οποίο σκοτώθηκε ο Άκης. Θα ανακαλύψουν την αλήθεια; Πόσο καλά έχουν εξαφανίσει οι δικοί τους τα ίχνη τους;

  Τρίτη 23 Ιανουαρίου

  Επεισόδιο 28

  Η Άννα ζητάει επίμονα από την οικογένειά της να της πει την αλήθεια. Είναι έτοιμη, πλέον, να τα αποκαλύψει όλα στον Δημήτρη. Ο Γεράσιμος, όμως, θα είναι τελικά αυτός που θα της δώσει τις απαντήσεις που έψαχνε.

  Ο Δημήτρης με τον Ανδρέα ακολουθούν τα στοιχεία και φοβούνται ότι οι υποψίες τους θα βγουν αληθινές. Τα στοιχεία τους οδηγούν στο συμπέρασμα ότι οι δικοί τους εμπλέκονται με κάποιον τρόπο στη δολοφονία του Άκη. Ο Δημήτρης, καταρρακωμένος, παραδίδει την υπόθεση στον Σταύρο και ξεκινούν να παίρνουν καταθέσεις από όλα τα μέλη της οικογένειας, για το τι πραγματικά συνέβη την ημέρα που σκοτώθηκε Άκης.

  Ο Αλέκος αρνείται ότι ο Ιάσονας είναι γιος του, αλλά η Υβόννη είναι αποφασισμένη να του το αποδείξει.

  Οι καταθέσεις όλων όσοι είδαν για τελευταία φορά τον Άκη συνεχίζονται. Πόσο καλά προετοιμασμένοι είναι, ώστε να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια; Και ποια είναι αυτή; Ποιος σκότωσε, τελικά, τον Άκη;

  News247

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK