Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  ΟΕΝΓΕ: Διοικήτρια Νοσοκομείου απαγόρευσε την είσοδο σε εργαζόμενο συνδικαλιστή, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ
  Η Ομοσπονδία των Νοσοκομειακών Γιατρών (ΟΕΝΓΕ) καταγγέλλει την “αυθαίρετη και αυταρχική στάση” και την προσπάθεια παρεμπόδισης της συνδικαλιστικής δράσης από την Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας του υποψήφιου βουλευτή Δράμας του ΚΚΕ και προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου, Γιάννη Παπαδόπουλο, επικαλούμενη την εκλογική του παραίτηση.

  Όπως σημειώνουν οι γιατροί, ο ίδιος ενημέρωσε ότι δεν έχει απωλέσει τη συνδικαλιστική του ιδιότητα, ενώ υπήρχε και προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δ.Σ του Σωματείου.

  Ο ίδιος, εργαζόμενος στη τεχνική υπηρεσία του Νοσοκομείου έχει παραιτηθεί για την προεκλογική περίοδο όπως ορίζει η νομοθεσία για τους δημόσιους υπαλλήλους.

  Με τα παραπάνω προσχήματα, λέει η ΟΕΝΓΕ, η διοικήτρια έδωσε εντολή στους φύλακες να απαγορεύσουν την είσοδο του Γ. Παπαδόπουλου στο χώρο του Νοσοκομείου, ενώ έφτασε στο σημείο να αλλάξει την κλειδαριά του γραφείου του, ενημερώνοντάς τον για αυτό με επίσημο έγγραφο!

  “Σαν να μην έφταναν αυτά, η διοικήτρια προχώρησε και σε μια πρωτοφανή προσπάθεια παρεμπόδισης της συνδικαλιστικής δράσης του προέδρου του σωματείου, απαγορεύοντας του την είσοδο στον χώρο τις επόμενες ημέρες, για τις ανάγκες ενημέρωσης των εργαζομένων για την αγωνιστική κινητοποίηση της Εργατική Πρωτομαγιάς! Τα νοσοκομεία δεν είναι τσιφλίκι κανενός και η συνδικαλιστική δράση δε ζητά την έγκριση της οποιαδήποτε διοίκησης – εργοδοσίας.  Σιγή νεκροταφείου στους χώρους δουλειάς δεν θα καταφέρουν όσα τερτίπια κι αν κάνουν”, σημειώνουν οι νοσοκομειακοί γιατροί.

  Πηγή  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK