Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Νέοι πόροι για το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙ»

  Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, χάρη στο ενδιαφέρον του Υπουργού κ. Χρήστου Σταικούρα, πέτυχε να ανακτηθούν σημαντικοί πόροι για το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙ» και η πλατφόρμα άνοιξε να δεχθεί εκατοντάδες αιτήσεις επιδότησης αγοράς καινούργιων ηλεκτρικών επιβατικών αυτοκινήτων και ελαφρών φορτηγών.

  Η δραστήρια ομάδα των συνεργατών της Υφυπουργού κας. Χριστ. Αλεξοπούλου συνεχίζει να ανακτά πόρους χρηματοδότησης, με ιδιαίτερη φροντίδα την οποία και χαιρετίζουμε, ώστε να εξυπηρετηθούν κατά το δυνατό περισσότεροι πολίτες και επιχειρήσεις.

  ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

  Η Ελλάδα, αν και καθυστέρησε την εισαγωγή της ηλεκτροκίνησης, πραγματοποιεί μεγάλα βήματα από το 2020, με το ποσοστό ηλεκτρικών επιβατικών BEV πλέον να φθάνει το 4,7% (2023), έναντι 0,2% το 2019! Από την άλλη, πρέπει να υπενθυμιστεί ότι δίχως μέτρα υποστήριξης των καταναλωτών, για να απομακρύνουν τα παλαιά αυτοκίνητα τους και δίχως τη θέσπιση ελάχιστων αντικινήτρων, θα καθυστερήσει πολύ η ανανέωση του στόλου στη χώρα μας, που είναι δυστυχώς «πρωταθλήτρια» σε υπέργηρα αυτοκίνητα στην ΕΕ.

  Δείτε εδώ, τα βασικά χαρακτηριστικά του προγράμματος για επιδοτήσεις που αφορούν τόσο τα φυσικά πρόσωπα, όσο και τις εταιρίες.

  ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

  Πηγή

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK