Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Μόνο αν είσαι ο Σέρλοκ Χολμς, μπορείς να βρεις το φίδι σε 13 δευτερόλεπτα

  Για να λύσετε αυτή την νέα οπτική ψευδαίσθηση που σαρώνει στο διαδίκτυο χρειάζεται να έχετε φοβερή παρατηρητικότητα και να παίρνετε άριστα 20/20 στην όραση.   Όλοι μπορούν να δουν τα φύλλα, αλλά ελάχιστοι μπορούν να βρουν το φίδι.

  Στην εικόνα του Brightside, μπορούμε να δούμε ένα λασπωμένο μέρος. Το έδαφος είναι καλυμμένο με κλαδιά και φύλλα.  Υπάρχουν επίσης βράχοι και ογκόλιθοι, με λίγο νερό να ρέει στην επάνω αριστερή γωνία. Ωστόσο, κάπου στην εικόνα βρίσκεται κρυμμένο και ένα ύπουλο φίδι.  Μπορείτε να το βρείτε μέσα σε 13 δευτερόλεπτα;

  Το ερπετό είναι καμουφλαρισμένο με το περιβάλλον οπότε είναι δύσκολο να το εντοπίσετε. Κοιτάξτε την εικόνα προσεκτικά, από διαφορετικές οπτικές γωνίες, και προσπαθήστε να ψάξετε για πράγματα που φαίνονται περίεργα.

  Ο χρόνος ξεκινά τώρα. Έχετε 13 δευτερόλεπτα. Καλή τύχη.

  Τι είναι οι οπτικές ψευδαισθήσεις

  Γνωρίζατε ότι οι οπτικές ψευδαισθήσεις μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη της γήρανσης του εγκεφάλου; Καθώς μεγαλώνουμε, ο εγκέφαλός μας χάνει μέρος της ικανότητάς του να επεξεργάζεται οπτικές πληροφορίες. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα με την όραση, όπως η αντίληψη του βάθους και η αχρωματοψία.

  Η επίλυση οπτικών ψευδαισθήσεων μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση του εγκεφάλου ενεργού. Μελέτες έχουν δείξει ότι η επίλυση οπτικών ψευδαισθήσεων μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της γνωστικής λειτουργίας σε ενήλικες μεγαλύτερης ηλικίας. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στη μείωση του κινδύνου ανάπτυξης άνοιας. Οι οφθαλμαπάτες είναι ιδιαίτερα ευεργετικές και για τα παιδιά.

  Μπορούν να βοηθήσουν στην ανάπτυξη των γνωστικών τους δεξιοτήτων και να κάνουν τη μάθηση πιο διασκεδαστική και ελκυστική. Οι οπτικές ψευδαισθήσεις μπορούν επίσης να βοηθήσουν στη βελτίωση της οπτικής αντίληψης και της προσοχής των παιδιών.

  Η λύση της οπτικής ψευδαίσθησης

  Ο χρόνος σας τελείωσε! Συγχαρητήρια σε όσους κατάφεραν να βρουν το φίδι μέσα σε 13 δευτερόλεπτα! Όσοι δεν μπόρεσαν να το εντοπίσουν, μπορούν να δουν τη λύση στην παρακάτω εικόνα. Η απάντηση έχει κυκλωθεί.

  οπτική ψευδαίσθηση

   

   

  News247

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK