Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  «Μου ταίριαξε το μοναστήρι, ήταν ωραία εμπειρία»

  Η Κατερίνα Διδασκάλου, την οποία φέτος απολαμβάνουμε στην καθημερινή σειρά του MEGA, «Μαύρο Ρόδο», βρέθηκε καλεσμένη στον καναπέ του «Στούντιο 4» και μίλησε για τη συμμετοχή της στη σειρά αλλά και την προσωπική και επαγγελματική της πορεία.

  Για την πίστη προς το Θεό και τον ρόλο της ως ηγουμένη ανέφερε: «Έχω κάνει πολλή προσευχή. Και τώρα προσευχόμενη για ένα αγαπημένο κορίτσι, που ξέρω ότι αρρώστησε, διαβάζω τον μικρό παρακλητικό κανόνα στην Παναγία. Θεωρώ ότι οι λέξεις έχουν πολύ μεγάλη δύναμη κι η προσευχή -δεν μιλώ για θρησκοληψία- έχει πολύ μεγάλη δύναμη».

  Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μου ταίριαξε το μοναστήρι, ήταν ωραία εμπειρία» αναφερόμενη στην παραμονή της σε μοναστήρι της Κρήτης το περασμένο καλοκαίρι, για να προετοιμαστεί για τον ρόλο της στη σειρά «Μαύρο Ρόδο».

  Η Κατερίνα Διδασκάλου δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «Η πρώτη φορά που το φόρεσα το ράσο ήταν στην Αγία Ειρήνη στο Ρέθυμνο. Μου έκαναν μεγάλη τιμή. Η Ηγουμένη Θέκλα μου χάρισε ένα σταυρό και ένα μαντήλι. Κινητό δεν απαγορεύεται στα μοναστήρια. Πήγαινα στις 5 το πρωί στον όρθρο, ο καθένας κάνει τα διακονήματά του, υπάρχουν πολλές δουλειές. Είναι ένα πρόγραμμα συνεχές, υπάρχει η ώρα της ξεκούρασης. Έχουν και το μεσονύκτιο, οι λειτουργίες του μεσονυκτίου. Εγώ πέρασα πολύ ωραία, δεν θα μπορούσα να το κάνω συνέχεια. Όσο διήρκησε υπήρχε μια υπέροχη ηρεμία, ανακάλυψα τι είναι να ακούς μόνο το θρόισμα των φύλλων, την καμπάνα. Όταν είσαι σε ένα γύρισμα δεν μπορεί να δοθεί αυτή η απόλυτη ησυχία, η οποία σε αναγκάσει να έχεις ησυχία και μέσα σου».

  Επιπλέον η εμβληματική ηθοποιός αναφέρθηκε στη μητρότητα δηλώνοντας τυχερή που έγινε νέα μαμά. «Εμένα με έσωσε που έγινα μικρή μαμά. Ήμουν στη Νέα Υόρκη, γνώρισα τον μπαμπά των δύο πρώτων μου παιδιών εκεί, ήταν και οι συνθήκες ευνοϊκές. Με έσωσε με την έννοια ότι με γείωσε.

  Η δουλειά που κάνουμε μπορεί να σε κάνει να καβαλήσεις καλάμι και να φύγεις. Τον πρώτο μήνα έβαζα το πάμπερ ανάποδα και αναρωτιόμουν τι λάθος έκανα. Είχα την τύχη να έχω ανθρώπους που ενδιαφέρονταν για μένα. Αυτό που μπορούμε να δώσουμε στα παιδιά μας είναι η υγεία. Μεγάλωσα μαζί με τα παιδιά μας. Και μην ξεχνάμε σε μία Νέα Υόρκη που υπήρχαν οι κόκες στο πιάτο» ανέφερε η ηθοποιός.

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK