Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Μια βδομάδα στην αποχέτευση το έμβρυο των Εξαρχείων

  Ακόμα και μια εβδομάδα θα μπορούσε να ήταν το έμβρυο στην αποχέτευση του κτηρίου στα Εξάρχεια καθώς η υγρασία και οι συνθήκες που επικρατούσαν εκεί το διατήρησαν σε αυτή την κατάσταση.

  Αυτό είναι το συμπέρασμα που κατέληξε η ιατροδικαστική εξέταση κάνοντας ακόμα πιο δύσκολο το έργο των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών που ερευνούν την υπόθεση.

  ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

  «Μεγαλώνει το χρονικό εύρος που πρέπει να ψάξουμε ώστε να βρούμε την γυναίκα που απέβαλε μέσα στην τουαλέτα» έλεγε αστυνομικός που ασχολείται με την υπόθεση.

  Την ίδια στιγμή, οι αρχές έχουν ξεκάθαρη εικόνα για το τι συνέβη…

  «Η γυναίκα έριξε το έμβρυο μέσα στην τουαλέτα και στη συνέχεια χρησιμοποίησε χαρτιά προκειμένου να σκουπίσει αίματα και υγρά. Τα πέταξε και αυτά μέσα στην τουαλέτα με αποτέλεσμα να βουλώσει. Βρήκε όμως το χρόνο να φύγει από το κτήριο» περιγράφει αστυνομικός.

  ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

  Ανεξήγητη όμως παραμένει η αντίδραση του ιατρικού προσωπικού όταν πήρε στα χέρια του το νεκρό αρσενικό έμβρυο και αντί να ειδοποιήσει τις αρχές, το έβαλε σε ειδικό ψυγείο για να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες την… επόμενη μέρα.

  Πάντως, μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει γίνει ταυτοποίηση της μητέρας ενώ οι αστυνομικοί έκαναν έρευνες σε κλινικές και μαιευτήρια ώστε να δουν αν υπήρχε κάποια γυναίκα που ενδεχομένως να ζήτησε ιατρική βοήθεια. Μάταια όμως…

   

  Πηγή

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK