Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  «Με έριξε στο κεβάτι και μου όρμησε» – Έριξε κλωτσιά στον γνωστό πρωταγωνιστή

  Η ηθοποιός Γιούλη Ζήκου μίλησε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές που είχε υποστεί στο παρελθόν στον χώρο της υποκριτικής.

  Μιλώντας στο περιοδικό Λοιπόν, η αγαπημένη ηθοποιός Γιούλη Ζήκου αποκάλυψε άγνωστα περιστατικά κακοποίησης που είχε δεχτεί.

  Αποκάλυψε πώς στο παρελθόν είχε υποστεί σεξουαλική παρενόχληση και απόπειρα βιασμού από θεατράνθρωπο, αλλά και από γνωστό πρωταγωνιστή, τον οποίο μάλιστα και χτύπησε προκειμένου να τον αποφύγει λίγο πριν την βιάσει.

  -Ήρθατε ποτέ αντιμέτωπη με τέτοιες συμπεριφορές;

  Είχα ένα πολύ μεγάλο στήριγμα, τον πατέρα μου. Όταν λοιπόν ερχόταν η στιγμή να με προσβάλλει κάποιος σκηνοθέτης ή συνάδελφός μου είχα την πολυτέλεια να σηκωθώ να φύγω. Δεν είναι όμως έτσι για όλα τα κορίτσια. Γιατί όταν μια συνάδελφός μου πρέπει να πληρώσει ενοίκιο για να ζήσει, θα σκύψει το κεφάλι της.

  Είχα και κακοποιητικές συμπεριφορέε και ψυχολογικό βιασμό και απόπειρες βιασμού. Έπαιρνα δύναμη όμως απ’ τον πατέρα μου και επειδή σαν παιδί δεν σήκωνα μύγα στο σπαθί μου αντιδρούσα πολύ άσχημα. Κάποιον τον έδειρα κιόλας.

  «Κυνηγούσε τον θεατράνθρωπο έξω από το σπίτι»

  -Θυμάστε αυτό το περιστατικό;

  Είναι πολλά. Ο πατέρας μου έβγαινε έξω από το σπίτι και κυνηγούσε έναν σπουδαίο θεατράνθρωπο, λέγοντάς του να φύγει. Με έπαιρνε από πίσω, μου την έστηνε έξω από το σπίτι.

  Μια άλλη άσχημη περίπτωση, ένας πολύ γνωστός πρωταγωνιστής με τον οποίο τότε γυρίζαμε μια ταινία  χτύπησε την πόρτα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που έμενα και όρμησε μέσα και με έριξε πάνω στο κρεβάτι.

  Του έριξα μια κλωτσιά στους όρχεις, παρέλυσε από τον πόνο και τον πέταξα με τις κλωτσιές έξω. Την άλλη μέρα άρχισε ο ψυχολογικός μου βιασμός. Φώναξα τότε τον παραγωγό και είπα ότι κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν δέχομαι να εργαστώ και θα φύγω.

  Δεν έφυγα, επειδή είχαμε γυρίσει τη μισή ταινία θα ήταν καταστροφή για την παραγωγή και τότε ο παραγωγός αναγκάστηκε να μαζέψει τους πάντες.

  -Πώς αισθανθήκατε όταν τον είδατε να ορμάει κατά πάνω σας;

  Φοβήθηκα πάρα πολύ. Λειτούργησε όμως το ένστικτο της επιβίωσης. Έχει να κάνει και με το πόσο καλά αντανακλαστικά έχεις και πώς διαχειρίζεσαι τον φόβο. Όλα αυτά τα κορίτσια που τα κατήγγειλαν έπρεπε να λυτρωθούν. Και μετά από 100 χρόνια έπρεπε να το πουν.

  -Σκεφτήκατε να τον καταγγείλετε τώρα;

  Τώρα ο θεατράνθρωπος έχει πεθάνει και ο άλλος είναι πια πολύ μεγάλο

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK