Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_imgspot_img
More

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ

    Μέγκαν-Χάρι: Η δούκισσα είπε «όχι» σε δημόσιο φιλί – Το άβολο στιγμιότυπο σε αγώνα του ΝΒΑ

    Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση ότι η δούκισσα του Σάσεξ δεν θα παραστεί στη στέψη του βασιλιά Καρόλου.

    Η Μέγκαν και ο Χάρι ενώθηκαν με αστέρια του μπάσκετ σε αγώνα του ΝΒΑ χθες βράδυ (24/4) αλλά παρά τον ενθουσιασμό του συζύγου της, η πρώην σταρ των Suits αρνήθηκε να τον φιλήσει δημόσια, όταν εμφανίστηκαν στη μεγάλη οθόνη μπροστά σε 20.000 θαυμαστές, μεταξύ των οποίων η Κιμ Καρντάσιαν και ο Άνταμ Σάντλερ.

    Στην πρώτη τους κοινή, δημόσια εμφάνιση εδώ κι ένα μήνα, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ βγήκαν για να δουν τους Λος Άντζελες Λέικερς να νικούν τους Μέμφις Γκρίζλις στον τέταρτο αγώνα των πλέι οφ του ΝΒΑ. Το βασιλικό ζεύγος, που δεν θα πάει μαζί στη Στέψη του βασιλιά Καρόλου τον επόμενο μήνα, ήταν όλα χαμόγελα στο Crypto.com Arena, όπου εμφανίστηκαν στο στάδιο στο κέντρο του Λος Άντζελες.

    Το πλήθος άρχισε να χειροκροτάει και να ζητωκραυγάζει, ενθαρρύνοντάς τους να φιληθούν. Έπειτα, ο Χάρι φάνηκε να γέρνει προς τo μέρος της, αλλά η σύζυγός του γέλασε και τον άρπαξε από το χέρι αντί να υποκύψει. Τότε ο Χάρι φάνηκε να κάνει έναν κωμικό μορφασμό.

    Όμως, παρά την ανάλαφρη αποδοκιμασία, η Μέγκαν και ο Χάρι απόλαυσαν μια κουβέντα καθώς οι Λέικερς κέρδισαν τον αγώνα με 117 προς 111, παίρνοντας προβάδισμα 3-1 στα πλέι οφ του πρώτου γύρου εναντίον των Γκρίζλις. Μαζί τους ήταν ο Rick Genow, δικηγόρος των ισχυρών του Λος Άντζελες και σύμβουλος του ζευγαριού μετά το Megxit.

    Εν τω μεταξύ, στην άλλη όχθη του Ατλαντικού περίπου την ίδια ώρα σήμερα το πρωί, ο αδερφός του Χάρι, πρίγκιπας Ουίλιαμ, συναντήθηκε με βετεράνους τα ξημερώματα για να καταθέσει στεφάνι για την εθνική μέρα μνήμης στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία

    Η δούκισσα του Σάσεξ απάντησε στους ισχυρισμούς ότι αποφεύγει τη στέψη επειδή πιστεύει ότι η βασιλική οικογένεια δεν αντιμετώπιση την «ασυνείδητη προκατάληψη» εναντίον της πριν μετακομίσουν στις ΗΠΑ. Ο εκπρόσωπος της Μέγκαν Μαρκλ είπε ότι δεν σκέφτεται τις «συζητήσεις που έγιναν πριν από τέσσερα χρόνια» όταν φέρεται να έγραψε στον βασιλιά Κάρολο μετά την εκρηκτική συνέντευξη που έδωσαν η ίδια και ο Χάρι στην Όπρα Γουίνφρεϊ τον Μάρτιο του 2021. Ισχυρίστηκαν τότε ότι ένα ανώτερος γαλαζοαίματος είχε «ανησυχίες» πόσο «σκούρο» θα ήταν το δέρμα του αγέννητου γιου τους Άρτσι.

    Η Μέγκαν φέρεται να έγραψε στον Κάρολο ως απάντηση σε ένα γράμμα που της είχε στείλει. Μίλησε για «ασυνείδητη προκατάληψη», αλλά είπε ότι το σχόλιο για το δέρμα του ‘Αρτσι δεν έγινε με κακία. Μια πηγή είπε στην Daily Telegraph ότι η δούκισσα δεν θα παρευρεθεί στη στέψη στις 6 Μαΐου επειδή δεν έλαβε ικανοποιητική απάντηση από τον βασιλιά.

    Ο Χάρι θα παραστεί μόνος στον εορτασμό στις 6 Μαΐου, ενώ η Μέγκαν θα παραμείνει στην Καλιφόρνια, όπου θα γιορτάσει τα τέταρτα γενέθλια του Πρίγκιπα Άρτσι μαζί με την δευτερότοκη κόρη τους, πριγκίπισσα Λίλιμπετ. Η σχέση του ζεύγους Σάσεξ με την οικογένειά ήταν κακή από τότε που έφυγαν για τις ΗΠΑ και αποχώρησαν ως μέλη της βασιλικής οικογένειας.

    Latest Posts

    spot_imgspot_imgspot_img

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK