Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Κλειστές σχολικές μονάδες λόγω παγετού στη Δυτική Μακεδονία

  Εξαιτίας του ισχυρού παγετού που επικρατεί στην περιοχή ορισμένα σχολεία στη Δυτική Μακεδονία θα παραμείνουν κλειστά, ενώ πολλά θα λειτουργήσουν με μειωμένο ωράριο.

  Πιο συγκεκριμένα, την Τρίτη 23 Ιανουαρίου, με αποφάσεις των Δημάρχων Φλώρινας και Πρεσπών, δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ενώ στον δήμο Αμυνταίου τα σχολεία θα λειτουργήσουν μετά τις 10:00. Κανονικά θα λειτουργήσουν όλοι οι βρεφονηπιακοί σταθμοί στην ΠΕ Φλώρινας.

  ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

  Στην ΠΕ Κοζάνης και πιο συγκεκριμένα στους δήμους, Εορδαίας και Βελβεντού τα σχολεία θα ξεκινήσουν στις 10:00. Στους δήμους Κοζάνης και Βοϊου τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 9:15. Οι παιδικοί σταθμοί σε όλους τους δήμους θα λειτουργήσουν κανονικά.

  Στο Δήμο Γρεβενών οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα ξεκινήσουν στις 09:15, ενώ τα εσπερινά λύκεια θα ολοκληρώσουν το ωράριό τους στις 20:00. Στον δήμο Δεσκάτης της ΠΕ Γρεβενών τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 9:00. Όλοι οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

  Στην ΠΕ Καστοριάς οι σχολικές μονάδες στους δήμους Καστοριάς, Άργους Ορεστικού και Νεστορίου θα ξεκινήσουν στις 10:00, ενώ τα εσπερινά σχολεία στην Καστοριά θα ολοκληρώσουν τα μαθήματα στις 21:00. Όλοι οι Παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

  ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

  Πηγή

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK