Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Καταστηματάρχης βρήκε κορίτσι που το είχε απαγάγει η μητέρα του πριν από 6 χρόνια Δείτε φωτογραφίες

  Ένα κορίτσι το οποίο απήγαγε η μητέρα του από από τη φροντίδα του πατέρα του, σε ηλικία 9 ετών, βρέθηκε ζωντανό και καλά στην υγεία του στη Βόρεια Καρολίνα από έναν ιδιοκτήτη καταστήματος, ο οποίος την αναγνώρισε όταν μπήκε στο κατάστημά του.

  Ο καταστηματάρχης παρακολουθούσε την ιστορία της στο Unsolved Mysteries (Άλυτα μυστήρια) μία σειρά του Netflix που έφερνε στο φως της δημοσιότητας τέτοιες υποθέσεις.

  Η Kayla Unbehaun, η οποία απήχθη από τη μητέρα της Heather Unbehaun, είχε θεαθεί τελευταία φορά στις 4 Ιουλίου 2017.

  Ο πατέρας της Ryan Iskerka, ο οποίος είχε την πλήρη επιμέλεια εκείνη την εποχή, πήγε να την πάρει από το σπίτι της μητέρας της στο Wheaton, South Elgin, στις 5 Ιουλίου όμως η Kayla δεν βρισκόταν πουθενά.

  Η Heather Unbehaun, 40 ετών, συνελήφθη το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Asheville της Βόρειας Καρολίνας. Η μητέρα της, η οποία είχε δικαίωμα επίσκεψης τη στιγμή της απαγωγής, κρατείται με εγγύηση 250.000 δολαρίων και αναμένει την έκδοσή της.

  Η Kayla, η οποία είναι τώρα 15 ετών, βρίσκεται υπό προστατευτική φύλαξη.

  Το Εθνικό Κέντρο για τα Εξαφανισμένα και Κακοποιημένα Παιδιά δημοσίευσε ειδοποιήσεις στο διαδίκτυο τα χρόνια μετά την απαγωγή της, δείχνοντας το αγνοούμενο κορίτσι ηλικίας 9 ετών, καθώς και φωτογραφίες εξέλιξης ηλικίας για το πώς πιθανότατα μοιάζει τώρα.

  Αφού ειδοποιήθηκε για την εύρεση της Kayla, η οργάνωση μοιράστηκε ένα μήνυμα από τον πατέρα της, Ryan, το οποίο έλεγε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που η Kayla είναι ασφαλής στο σπίτι. Θέλω να ευχαριστήσω την @ElginPDFD, το Εθνικό Κέντρο για τα Εξαφανισμένα και Κακοποιημένα Παιδιά και όλες τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου που βοήθησαν στην υπόθεσή της. Ζητάμε ιδιωτικότητα, καθώς τώρα ξεκινάμε να γνωριζόμαστε ξανά και οδηγούμαστε σε μία καινούργια αρχή».

  Πηγή: skai.gr  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK