Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Καταδικάστηκε καθηγητής στα Χανιά για ψυχολογική και σωματική βία κατά μαθητών

  Ένοχος κρίθηκε το βράδυ της Παρασκευής 9 Μαρτίου από το δικαστήριο, 62χρονος καθηγητής Γυμνασίου, ο οποίος κατηγορείτο για άσκηση ψυχολογικής και σωματικής βίας κατά των μαθητών του.

  Η υπόθεση εκδικάστηκε στο Αυτόφωρο στα Χανιά, με το δικαστήριο να του επιβάλλει ποινή 12 μηνών φυλάκισης με τριετή αναστολή, καθώς και υποχρεωτική παρακολούθηση προγράμματος συμβουλευτικής στο κέντρο ψυχικής υγείας Χανίων.

  ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

  Ο 62χρονος καθηγητής, που υπηρετεί σε Γυμνάσιο στην περιοχή των Χανίων, κατηγορήθηκε για σωματική βλάβη αδύναμων προσώπων, παράνομη βία και απειλή κατ’ εξακολούθηση. Η υπόθεση είχε κινηθεί από τους γονείς των μαθητών, και η εκδίκασή της έφερε στο φως τη σοβαρή συμπεριφορά του καθηγητή.

  Σημειώνεται πως ο κατηγορούμενος καθηγητής έχει παλαιότερο ιστορικό σύμφωνα με πληροφορίες. Το δικαστήριο λάμβανε υπόψη και προηγούμενα επεισόδια στα οποία είχε εμπλακεί ο εν λόγω καθηγητής, συμπεριλαμβανομένων περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας.

  Το δικαστήριο, παράλληλα, αποκάλυψε πως η υπόθεση «δέθηκε» με τη μαρτυρία της διευθύντριας του σχολείου και μιας ψυχολόγου, οι οποίες είχαν παραδεχτεί πως είχαν δώσει συστάσεις για τον εν λόγω καθηγητή.

  ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

  Πηγή: cretapost.gr

   

  Πηγή

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK