Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Η ΠΟΕ ΟΤΑ για την σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη

  Η ΠΟΕ ΟΤΑ για την σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη εξέδωσε δελτίο τύπου το οποίο επιγράφεται

  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ… ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ…!!!

  Ακολουθεί το πλήρες κείμενο

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ… ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ…!!!

   

  Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) εκφράζει την βαθύτατη οδύνη και θλίψη της για την σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη. Μία τραγωδία ανείπωτη, αλλά ταυτόχρονα και αδιανόητη, που  συγκλονίζει ολόκληρη την Ελλάδα.

  Η σκέψη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. και όλων των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι στους συγγενείς των θυμάτων και των αγνοουμένων. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και τη συμπαράσταση μας, όπως επίσης και ευχές για ταχεία ανάρρωση στους δεκάδες τραυματίες.

  Τα αίτια του τραγικού αυτού δυστυχήματος θα διερευνηθούν από τις αρμόδιες αρχές. Οι ευθύνες ωστόσο είναι πολύ μεγάλες. Ακόμη μεγαλύτερες τις κάνει το γεγονός πως η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και η κυβέρνηση γενικότερα γνώριζαν για τα προβλήματα στους σιδηροδρόμους, αλλά δεν έπραξαν απολύτως τίποτα.

    Οι προειδοποιήσεις ήταν πολλές από τους εκπροσώπους των εργαζομένων στους σιδηροδρόμους προς την πολιτική ηγεσία και είχαν επανειλημμένα κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για τις ελλείψεις σε προσωπικό, εξοπλισμό και σύγχρονα συστήματα, αλλά… φωνή βοώντος εν τη ερήμω. Μέχρι που συνέβη το μοιραίο. Αντί η κυβέρνηση να φροντίζει για το προλαμβάνειν, σπεύδει στον τόπο μιας προαναγγελθείσας τραγωδίας!

   

  ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.  Πηγή άρθρου

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK