Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Απίστευτο: Στόχος σκοποβολής η δεξαμενή πυρόσβεσης σε Δήμο της Αττικής

  Δυο τρύπες άνοιξαν στην δεξαμενή πυρόσβεσης του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, με τον Δήμαρχο να αναρτά φωτογραφίες και να πιθανολογεί πως προήλθαν από δολιοφθορά.

  Σε στόχο σκοποβολής πιθανολογείται πως μετατράπηκε η υδατοδεξαμενή του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης σύμφωνα με όσα έγραψε ο Δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, με αποτέλεσμα να υπάρξει διαρροή.

  «Μετά από καταγγελίες, διαπιστώθηκε από υπάλληλους της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας, ότι δεξαμενή νερού που χρησιμοποιείται για την πλήρωση Πυροσβεστικών οχημάτων παρουσίαζε διαρροή, η οποία και επισκευάστηκε άμεσα.

  Το μεσημέρι δυστυχώς, η υπηρεσία διαπίστωσε ότι στην συγκεκριμένη δεξαμενή υπάρχει εκ νέου διαρροή νερού από δύο νέες τρύπες. Εξετάζεται η πιθανότητα δολιοφθοράς ή ακόμα και το ενδεχόμενο η δεξαμενή να αποτέλεσε στόχο σκοποβολής.

  Η δεξαμενή επισκευάστηκε εκ νέου ώστε να είναι διαθέσιμη από τα πυροσβεστικά μας οχήματα σε περίπτωση πυρκαγιάς.

  Ενημερώθηκαν για το συμβάν οι αρμόδιες αρχές και παράλληλα δόθηκε εντολή το σύστημα εναέριας παρακολούθησης του Δήμου μας να εντείνει τις περιπολίες στην συγκεκριμένη περιοχή για την αποφυγή πιθανής δολιοφθοράς αλλά και εμπρηστικής ενέργειας» ανέφερε σε ανάρτηση του στο facebook ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK