Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Αλ. Τσίπρας Οι μηχανοδηγοί μού περιέγραψαν το χρονικό μιας προαναγγελθείσας τραγωδίας – Να μην μείνει τίποτα κρυμμένο

  Οι μηχανοδηγοί μού περιέγραψαν το χρονικό μιας προαναγγελθείσας τραγωδίας – Να μην μείνει τίποτα κρυμμένο , δηλώνει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας , κατά την επίσκεψή του στο στο αμαξοστάσιο στου Ρέντη

  Η δήλωση

  Ήρθα σήμερα να συναντήσω τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής εδώ στο αμαξοστάσιο στου Ρέντη. Ήρθα πρώτα απ` όλα να συμπαρασταθώ στο πένθος τους για τους συναδέλφους τους που έχασαν άδικα. Και να συμμεριστώ την αγωνία τους Όλη η αλήθεια να βγει στο φως, να μην μείνει τίποτα κρυμμένο.

  Είναι γεγονός ότι αυτό που αντίκρισα, αυτό που μου είπαν, είναι πως είχαν κάνει επανειλημμένες προσπάθειες να αναδείξουν το πρόβλημα.
  Μου περιέγραψαν το χρονικό μιας προαναγγελθείσας τραγωδίας, τα αίτια της οποίας καμία σκοπιμότητα δεν μπορεί να τα κρύψει.
  Και τούτη την ώρα του πένθους εγώ μονάχα ένα έχω να πω. Οφείλουμε στους ανθρώπους που χάσαμε άδικα να κάνουμε ό,τι μπορούμε, ό,τι περνάει από το χέρι μας, ώστε να μην μείνει τίποτα και κανένας στο σκοτάδι.
  Τίποτα και κανένας να μην ξεχαστεί. Καμία ευθύνη να μην κρυφτεί. Μόνο έτσι θα έχουμε κάνει το χρέος μας ώστε να μην ξαναζήσουμε ποτέ μια τραγωδία σαν και αυτή.  Πηγή άρθρου

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK