Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Άγιοι Ανάργυροι: «Δεν θα κάνεις μήνυση; Κάτσε να τις φας»

  Ενώ η οργή δεν έχει ακόμη κοπάσει για την δολοφονία της Κυριακής έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, μία νέα καταγγελία γυναίκας που έπεσε θύμα κακοποίησης στην περιοχή, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

  Σε φωτογραφίες που μεταδόθηκαν στο LiveNews, είναι εμφανή τα σημάδια της κακοποίησης της 28χρονης, σήμερα, γυναίκας. Τα δάχτυλα του πρώην συντρόφου της είναι ακόμη αποτυπωμένα πάνω στον λαιμό της, καθώς μία φορά ο δράστης επιχείρησε να την πνίξει. Όπως περιγράφει, ο πρώην σύντροφός της την χτύπαγε δίχως έλεος, ακόμη και μπροστά στα μάτια άλλων ανθρώπων.

  «Μία μέρα με περίμενε απ’ έξω και από τα μαλλιά με έσερνε. Αυτό δεν μπορώ να το διανοηθώ. Με πέρασε σέρνοντας από τα μαλλιά μπροστά από συνεργείο αυτοκινήτων που είχε μέσα τόσους άντρες και ένας δεν βγήκε ποτέ», λέει η 28χρονη στο Mega.

  Η κοπέλα αυτή προσπαθούσε να απομακρυνθεί από τον κακοποιητή της. Είχε ζητήσει να χωρίσουν, εκείνος όμως δεν το δεχόταν. Την παρακολουθούσε κι έτσι η νεαρή πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων, που ήταν κοντά στο σπίτι της. «Για αρχή είχα πάει και είχα αναφέρει το συμβάν, ότι έχω μία κακοποιητική σχέση. Ότι αφού είχα απομακρυνθεί από αυτόν τον άνθρωπο ερχόταν στη δουλειά μου, με έβρισκε, είχαμε σκηνικά, άσχημα σκηνικά και μπροστά σε πολύ κόσμο. Μου είπανε ότι: “Δεν βλέπουμε να σας έχει χτυπήσει. Απλά δέχεστε απειλές για τη ζωή σας. Εμείς θα το καταγράψουμε“. Έφυγα».

  «Στην αρχή δεν μου είπανε κάτι, όχι δεν με πιστέψανε, το περάσανε σαν καπρίτσιο, ότι έχω τσακωθεί και ότι απλά πήγα να καταγγείλω κάτι για να το κάνω εκδικητικά», αναφέρει η 28χρονη.

  «Κάτσε να τις φας»

  Όπως καταγγέλλει, λίγες μέρες αργότερα ο κακοποιητής της την παρακολούθησε ξανά. Μάλιστα, την εντόπισε σε κεντρικό δρόμο των Αγίων Αναργύρων και άρχισε να την χτυπάει με μανία, χωρίς να λογαριάζει ότι τον έβλεπαν κι άλλοι. Ώσπου ξαφνικά, ένα περιπολικό πέρασε από το σημείο. Αυτά που καταγγέλλει η 28χρονη, προκαλούν σοκ και οργή: «Ήμουν επί τρεις ώρες μέσα στη μέση του δρόμου και με χτύπαγε. Σταματάει περιπολικό με άντρα και γυναίκα μέσα, τους ζητάω να με πάνε στο σπίτι μου. Γυρνάει και μου λέει η γυναίκα: “Θα κάνεις μήνυση;”, της λέω: “Όχι” και γυρνάει και μου απαντάει: “Κάτσε να τις φας”. Με αφήνει το περιπολικό εκεί και συνεχίζω να τρώω ξύλο στη μέση του δρόμου».

  Το περιπολικό αποχώρησε, ενώ οι περαστικοί κάλεσαν την Άμεση Δράση. Όπως λέει η 28χρονη, στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί και την είδαν χτυπημένη. Όπως καταγγέλλει, κράτησαν τα στοιχεία του δράστη και τον άφησαν να φύγει. «Τους ζήταγα να με πάνε σπίτι μου εφόσον υπήρχε και περιπολικό εκεί, μου είπαν ότι δεν μπορούν να με πάνε σπίτι μου. Τους είπα να μην με αφήσουν εκεί, εμένα το σπίτι μου από εκεί ήταν στα 500 μέτρα με τα πόδια. Επειδή ήταν άλλης εθνικότητας, οι αστυνομικοί στην κατάσταση που ήμουν μου κάνανε υποδείξεις ότι: “Πώς έμπλεξες με αυτόν;”».

  Το νεαρό κορίτσι δεν πίστευε στα αυτιά του. Έμεινε αβοήθητη γιατί φοβόταν να του κάνει μήνυση. «Μετά απ’ αυτό, έγινε πάλι το ίδιο πράγμα, με βρήκε και με χτύπησε και πήγα ματωμένη στο Τμήμα. Εκεί με τρομάζανε και μου λέγανε ότι: “Πρέπει να κάνεις μήνυση”».

  «Η μάνα νομίζω πάντα καταλαβαίνει. Ήξερε ότι τα δόντια μου δεν τα έσπασα. Τα σημάδια στον λαιμό μου ήξερε ότι δεν είναι πιπιλιές», λέει η 28χρονη.

  «Πήγα την πρώτη φορά, μου είπαν ότι: “Δεν βλέπουμε να είσαι χτυπημένη, δεν βλέπουμε κάτι”, με αμφισβήτησαν. Πήγα την δεύτερη φορά, ήμουν ματωμένη και πάλι κάτι δεν μου κάνανε. Στους Αγίους Αναργύρους επειδή ήταν το Τμήμα μου και επειδή ήταν αυτό που είχα πάει τουλάχιστον τρεις φορές για το συγκεκριμένο άτομο, δεν βοηθήθηκα ποτέ», λέει η 28χρονη.

  Όταν έμαθε την φρικτή είδηση της δολοφονίας της Κυριακής έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων, οι μνήμες ξύπνησαν. «Ένιωσα πολύ άσχημα που αυτή η κοπέλα δεν κατάφερε να φτάσει σπίτι της, εγώ έπαιρνα τους φίλους μου και με πηγαίνανε… Είχα φίλους. Εγώ άλλαξα διεύθυνση, άλλαξα τηλέφωνα».

  Σήμερα νιώθει πως ζει καθαρά από τύχη. Προσπαθεί να τα αφήσει πίσω της όλα, μακριά από το παλιό της σπίτι, σε περιοχή που ο πρώην σύντροφός της δεν γνωρίζει.

  Δείτε το βίντεο:

   

  News247

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK