Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Aπολογούνται οι συλληφθέντες για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση

  Στα δικαστήρια της Ευελπίδων οδηγήθηκαν το πρωί της Κυριακής, 3 Μαρτίου, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, οι έξι συλληφθέντες που κατηγορούνται για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.

  Οι τέσσερις είναι κρατούμενοι σε φυλακές για άλλα αδικήματα, ενώ δύο από αυτούς είναι στρατιωτικοί. Ένα εκ των προσώπων είναι γυναίκα.

  ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

  Οι περισσότερες κατηγορίες που βαραίνουν τα μέλη της οργάνωση «Σύμπραξη Εκδίκησης» και για τις οποίες απολογούνται σήμερα είναι κακουργηματικού χαρακτήρα.

  Σε βάρος τους έχει ασκηθεί δίωξη για τα κακουργήματα της διεύθυνσης, ένταξης και συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης, τρομοκρατικής πράξης απόπειρας ανθρωποκτονίας, τρομοκρατικής πράξης έκρηξης κατ’ εξακολούθηση τετελεσμένη και σε απόπειρα, τρομοκρατικής πράξης κατασκευής, κατοχής και προμήθειας εκρηκτικών, τρομοκρατικής πράξης διακεκριμένης οπλοκατοχής και τρομοκρατικής πράξης διακεκριμένης φθοράς, και τα πλημμελήματα της υποστήριξης τρομοκρατικής οργάνωσης, υποκίνησης σε τέλεση τρομοκρατικής πράξης, παράνομης βίας κατά δικαστικών λειτουργών, παράνομης οπλοκατοχής και κυνηγετικού όπλου και παράνομης κατοχής ναρκωτικών ουσιών προς ίδιαν χρήση.

  ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

  Πηγή

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK