Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_imgspot_img
More

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ

    Η Γαλήνη Κιρμπόμπα δίνει συμβουλές για το ημιμόνιμο μακιγιάζ το καλοκαίρι!!!

    Ημιμονιμο τατουάζ χειλιών είναι σχετικά μια νέα τάση που μπήκε δυναμικά στη ζωή μας κυρίως μετά το Covid. Με τις μάσκες το κραγιόν λερωνόταν έτσι πολλές κύριες στράφηκαν στις εφαρμογές του ημιμονιμου tattoo στα χείλια. 

    Με την βοήθεια αυτής της τεχνικής μπορούμε να διορθώσουμε το φυσικό περίγραμμα, την ασυμετρια, να δώσουμε ένα φυσικό χρώμα στα χείλια ή και έντονο χρώμα όπως το επιθυμεί η πελάτισσα. 

    Φυσικά δεν μπορούμε να βγάλουμε το περίγραμμα πολύ έξω από το φυσικό χείλος διότι όταν επουλωθεί το αποτέλεσμα δε θα φαίνεται το ιδανικό αλλά σαν ένα λερωμένο κραγιόν. όποια κυρία επιθυμεί να μεγαλώσει τα χειλακια της προτείνουμε να επισκεφτεί κάποιο κέντρο αισθητικής όπου μπορεί να κάνει αυξητική με την βοήθεια του υαλουρονικου.  

    Σαν διαδικασία είναι πλέον ανώδυνη και αναίμακτη. Η διάρκεια της εφαρμογής διαρκεί περίπου δυο ώρες και διάρκεια του ημιμονιμου tattoo από ενάμιση έως δυο χρόνια αναλόγως  την τεχνική και την απόχρωση. 

    Το after care είναι σχετικά απλό. Μπορούμε να τα πλένουμε κανονικά εκτός από τη θάλασσα, solarium και ηλιοθεραπεία για μια εβδομάδα. 

    Latest Posts

    spot_imgspot_imgspot_img

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK