Την πλούσια γαστρονομική κληρονομιά της Λατινικής Αμερικής, σούσι Nikkei style αλλά με περουβιανές προτάσεις, ψάρια που αλιεύονται σε τοπικό επίπεδο, και εξαιρετικής ποιότητας κρέατα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι καλεσμένοι του εστιατορίου “Nómada Athens” εντός του ξενοδοχείου ‘’Dusit Suites Athens’’ (Πανδώρας 3, Γλυφάδα), που άνοιξε τις πόρτες του με ένα λαμπερό party εγκαινίων! Ανάμεσα στους προσκεκλημένους και επώνυμοι από τον καλλιτεχνικό, τηλεοπτικό και δημοσιογραφικό κόσμο, που έδωσαν το παρών και αφέθηκαν σε ένα εξαιρετικό νοτιοαμερικανικό γαστρονομικό ταξίδι.
Το “Nómada Athens” βασίζεται στη φιλοσοφία του sustainability. Με ανοιχτή κουζίνα, οι σεφ δημιουργούν τα πιάτα θαλασσινών με περουβιανές τεχνικές και το κρέας με τεχνικές από την Αργεντινή. Κάθε πιάτο στήνεται επιδέξια, διασφαλίζοντας ότι κάθε μπουκιά είναι μια γιορτή γεύσεων και παραδόσεων. Η ψησταριά με ανοιχτή φλόγα προσθέτει μια πινελιά δημιουργικότητας σε κάθε πιάτο, προσφέροντας απολαυστικές επιλογές όπως μικρά πιάτα και τάπας, ιδανικά για όλους. Στο “Nómada Athens” θα απολαύσει κανείς signature cocktails από τροπικές γεύσεις και μία σειρά από γευστικά και καινοτόμα ποτά, που παρασκευάζονται σχολαστικά.