Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Πάντα γέννησε δίδυμα σε ζωολογικό κήπο

  Ζωολογικός κήπος της Νότιας Κορέας δήλωσε ότι υποδέχθηκε τα πρώτα δίδυμα πάντα που γεννήθηκαν στη χώρα. Τα δίδυμα γεννήθηκαν στο θεματικό πάρκο Everland, όπως ανακοίνωσε ο ζωολογικός κήπος.

  Τα θηλυκά πάντα, σε μέγεθος παλάμης, γεννήθηκαν στο θεματικό πάρκο Everland Resort, νοτιοανατολικά της πρωτεύουσας Σεούλ, στις 7 Ιουλίου 2023, ανέφερε ο ζωολογικός κήπος σε ανακοίνωσή του.

  Σε τρυφερά βίντεο που αναρτήθηκαν στον κυβερνοχώρο, φαίνεται η μητέρα τους, Ai Bao, να παίρνει με το στόμα της το πρώτο μικρό, βάρους 180 γραμμαρίων, και στη συνέχεια να φέρνει στον κόσμο το δεύτερο μικρό, βάρους 140 γραμμαρίων, μια ώρα αργότερα.

  Η γέννηση των διδύμων θεωρείται σπάνια -υπάρχει λιγότερο από 50% πιθανότητα τα πάντα να γεννήσουν δίδυμα- και στη φύση παλεύουν να επιβιώσουν, καθώς οι μητέρες συχνά μπορούν να φροντίσουν μόνο το ένα από τα μικρά τους.

  Τόσο η μητέρα όσο και οι απόγονοί της είναι καλά στην υγεία τους, ανέφερε ο ζωολογικός κήπος, με το προσωπικό να παρέχει φροντίδα μετά τον τοκετό στη μητέρα και στα μικρά της.

  Πηγή: skai.gr  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK