Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ πιστεύει ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ κρύβει πληροφορίες για τα UFO

  Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ μας είχε «ταξιδέψει» σε ένα μαγευτικό κόσμο στη μεγάλη κινηματογραφική του ταινία «Ε.Τ», που προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1982.

  Η ταινία αφηγείται την ιστορία του Έλιοτ, ενός μοναχικού αγοριού που γίνεται φίλος με έναν εξωγήινο, τον Ε.Τ., ο οποίος έχει παγιδευτεί στη Γη. Ο Έλιοτ και τα αδέρφια του βοηθούν τον Ε.Τ. να επιστρέψει στο σπίτι του, ενώ ταυτόχρονα προσπαθούν να τον κρατήσουν κρυμμένο από τη μητέρα τους και την κυβέρνηση.

  Το κόνσεπτ της ταινίας βασίστηκε στο φανταστικό εξωγήινο φίλο που δημιούργησε ο Στίβεν Σπίλμπεργκ μετά το διαζύγιο των γονιών του, το 1960. Το 1980, ο γνώρισε τη Μελίσα Μάθισον και μαζί ανέπτυξαν μια καινούρια ιστορία που προήλθε από την ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ, Night Skies, που δεν υλοποιήθηκε ποτέ. Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκίνησαν το Σεπτέμβριο του 1981 και ολοκληρώθηκαν το Δεκέμβριο του ίδιου χρόνου στην Καλιφόρνια. Σε αντίθεση με τις περισσότερες ταινίες, ο Ε.Τ. ο Εξωγήινος γυρίστηκε με χρονολογική σειρά, ώστε να διευκολύνει τις συναισθηματικές ερμηνείες των νεαρών ηθοποιών.

  «Ο διάσημος σκηνοθέτης πιστεύει ότι στη ταινία, που ακόμη και σήμερα θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες εισπρακτικές επιτυχίες, υπάρχουν αρκετά αληθινά στοιχεία. Μάλιστα υποστηρίζει ότι η Κυβέρνηση των ΗΠΑ γνωρίζει και κρύβει από τους πολίτες, σχετικές πληροφορίες».

  Σε συνέντευξή του στο «The Late Show With Stephen Colbert» ο σκηνοθέτης δήλωσε: «Πιστεύω ότι υπάρχει μεγάλη μυστικότητα γύρω από όλες τις παρατηρήσεις που έχουν γίνει και κυριαρχεί έλλειψη διαφάνειας. Όλα αυτά έως ότου ο νόμος περί ελευθερίας της πληροφόρησης υποχρεώσει να δημοσιοποιηθεί υλικό, που μέχρι τώρα δεν ήταν προσβάσιμο σε εμάς. Νομίζω ότι αυτά τα θέματα χρειάζονται τη δέουσα προσοχή».

  Την ίδια ώρα, δεν έκρυψε την χαρά του για τις στιγμές που γίνονται κάποιες αποκαλύψεις σχετικά με εξωγήινα όντα. “Είναι συναρπαστικό. Θα ήθελα να ακούσω περισσότερα για όλα αυτά. Κάτι συμβαίνει… που δεν μας αποκαλύπτεται“

  Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης σημείωσε επίσης, πως δεν πιστεύει σε καμία περίπτωση ότι η Γη είναι ο μόνος πλανήτης με ζωή. «Νομίζω ότι είναι μαθηματικά αδύνατο», τόνισε χαρακτηριστικά.

  πηγή: instyle.gr

     Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK