Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  «Κάνε ότι κοιμάσαι II»: Ο Νικόλας προσπαθεί να πείσει τον Κάσδαγλη να παραδοθεί

  Η Αστυνομία πηγαίνει στο Κολλέγιο με ένταλμα σύλληψης του Κάσδαγλη, αλλά κανείς δεν ξέρει πού βρίσκεται. Ο Νικόλας προσπαθεί να αλλάξει γνώμη στον φίλο του και να τον πείσει να παραδοθεί. Ο Κάσδαγλης πιστεύει ότι ο Σταματάκης τον παγίδευσε, αλλά δεν έχει καμία απόδειξη για να τον κατηγορήσει. Την ίδια στιγμή, ο Σταματάκης προσπαθεί να επηρεάσει τον Νικόλα και του μεταφέρει πληροφορίες που τον κλονίζουν…

  Μη χάσετε τις συγκλονιστικές εξελίξεις της ψυχολογικής σειράς μυστηρίου «Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ», που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1, κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 21:45.

  ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

  Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023, ώρα 21:45

  Επεισόδιο 23ο: Η Αστυνομία πηγαίνει στο Κολλέγιο με ένταλμα σύλληψης του Κάσδαγλη, αλλά κανείς δεν γνωρίζει πού βρίσκεται και γιατί δεν έχει έρθει στο σχολείο. Ο Νικόλας προσπαθεί να κερδίσει χρόνο, αλλά συνειδητοποιεί ότι ο φίλος του έχει διαφύγει και δεν σκοπεύει να παραδοθεί.

  Ένας απρόσμενος σύμμαχος εμφανίζεται και ο Ίκαρος έρχεται να εκπροσωπήσει νομικά τον Κάσδαγλη, κάνοντας τη διαπραγμάτευση με τις Αρχές.

  ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

  Ποιος έχει πέσει θύμα του Τόλη και για ποιο πράγμα προειδοποιεί τον Λάκη;

  Η Άννα συνεχίζει να υπερασπίζεται τον Κάσδαγλη, παρά το ιστορικό βίαιης συμπεριφοράς που έχει και η στάση της επιδεινώνει ακόμα περισσότερο τη συνεργασία της με τη Χρύσα, δημιουργώντας της επιπλέον εντάσεις με τον Ίσσαρη. Ο Νικόλας προσπαθεί να αλλάξει γνώμη στον Κάσδαγλη και να τον πείσει να παραδοθεί.

  Ο Ίκαρος παίρνει βοηθό του στην υπόθεση του Λημνιού τη Ζωή, η οποία γνωρίζοντας τη φήμη του, προσέχει πολύ τη στάση της. Ο Γιώργος συνεχίζει να πιέζει τη Λέτα να σκεφτούν σοβαρά το μέλλον τους μετά το σχολείο, αλλά εκείνη έχει αρχίσει και αλλάζει μετά τον φόνο της μητέρας της και να απομακρύνεται.

  Θα παραδοθεί ο Κάσδαγλης; Τα στοιχεία εντοπισμού του πείθουν την Αστυνομία ότι δεν σκοπεύει να το κάνει. Τι ετοιμάζει ο Ίκαρος; Πώς θα βοηθήσει ο Νικόλας τον κολλητό του;

  Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023, ώρα 21:45

  Επεισόδιο 24ο: Ο Ίκαρος διαψεύδει τις υποψίες της Αστυνομίας και εμφανίζεται με τον Κάσδαγλη για να κανονίσει την παράδοσή του.

  Ο Σταύρος πληρώνει τον Χρήστο να μπει στο δωμάτιο της Μαργαρίτας και να πάρει αρχεία και σκληρούς δίσκους, με στόχο να τους αντιγράψει. Του δείχνει με ποιον τρόπο να μπει χωρίς να κινήσεις τις υποψίες κανενός και ο Χρήστος αποφασίζει να το κάνει.

  Ο Κάσδαγλης πλέον πιστεύει ότι ο Μίλτος τον παγίδευσε, αλλά δεν έχει καμία απόδειξη για να τον κατηγορήσει. Η Έφη έχει έγνοια τον Σταύρο παρά τις αμφιβολίες των φίλων της και ανησυχεί για την αντικοινωνικότητά του.

  Ο Ίκαρος προσπαθεί να συνδέσει τις υποψίες του Κάσδαγλη με την προσωπική του καχυποψία απέναντι στον Σταματάκη. Καταλαβαίνει ότι οι σχέσεις του ζευγαριού άλλαξαν όταν το θύμα συνειδητοποίησε ότι ο Σταματάκης πλαστογράφησε το προγαμιαίο συμβόλαιο, αλλά δεν μπορεί να το επικαλεστεί γιατί κανείς δεν γνωρίζει πού βρίσκεται το αρχικό.

  Έχοντας αναλάβει την πλευρά του Σταματάκη, ο Αχιλλέας συνεχίζει να πιέζει τον Μάκη να του καρφώνει σημαντικές πληροφορίες για την υπόθεση του Κάσδαγλη, τώρα που ο Ίκαρος τον έχει πάρει ως βοηθό του και είναι παρών σε κάθε συζήτηση.

  Ο Τόλης εξομολογείται στη Μπετίνα ότι βρήκε τον πραγματικό του πατέρα πριν πεθάνει, αλλά ότι εκείνος του φέρθηκε βίαια και δεν ήθελε να μάθει τίποτα για τον ίδιο. Η Λέτα αρχίζει να αισθάνεται μεγαλύτερη συναισθηματική οικειότητα με τον Λάμπη. Ο Σταματάκης προσπαθεί να επηρεάσει τον Νικόλα και του μεταφέρει κάποιες πληροφορίες που τον κλονίζουν.

  Τι θα ανακαλύψει ο Σταύρος στα βίντεο που έκλεψε από τα αρχεία της Μαργαρίτας; Ποιος παρακολουθεί τον Πέτρο;

  Η υπόθεση…

  Ο Νικόλας (Σπύρος Παπαδόπουλος) ζει απομονωμένος σε ένα τροχόσπιτο, έχοντας παραιτηθεί από το σχολείο μαζί με τον Κάσδαγλη (Βασίλης Ευταξόπουλος). Με τους εφιάλτες να τον βασανίζουν και τη σκέψη στα θύματα από το μακελειό, δέχεται να γνωρίσει τον διευθυντή ενός γνωστού ιδιωτικού σχολείου, όταν ο Κάσδαγλης τον παρακαλεί να σκεφτεί το ενδεχόμενο να δουλέψουν εκεί.

  Αβέβαιος για την απόφασή του, ο Νικόλας γίνεται μάρτυρας της άγριας δολοφονίας ενός άλλου καθηγητή, στη διάρκεια της δεξίωσης του σχολείου. Αυτό που τον βοηθάει στην απόφασή του, είναι ότι λίγη ώρα πριν βρεθεί νεκρός, ο καθηγητής τον είχε προειδοποιήσει να μη δεχτεί την πρόσληψή του σε αυτό το σχολείο.

  Αντιμέτωπος με μια νέα πραγματικότητα κι έναν λαμπερό κόσμο προνομίων και εξουσίας, ο Νικόλας εστιάζει στην αγάπη του για τα παιδιά, τα οποία υποφέρουν από τις δικές τους ίντριγκες και παραβατικές συμπεριφορές. Πέρα όμως από τη σκληρότητά τους, έχει να αντιμετωπίσει και τον κυνισμό της δικής του κόρης (Γεωργία Μεσαρίτη), η οποία δεν μπορεί να ξεπεράσει το τραύμα από τον χαμό του φίλου της.

  Η γνωριμία του με μια άλλη καθηγήτρια, την Πέρσα (Τζένη Θεωνά), ξυπνάει μέσα του συναισθήματα που είχε στερηθεί για καιρό. Η αρχική σύγκρουση δύο πολύ διαφορετικών, αλλά βαθιά τραυματισμένων ανθρώπων, θα εξελιχθεί σε μια δυνατή ερωτική σχέση. Η Πέρσα, άλλωστε, θα είναι από τους ελάχιστους συμμάχους που θα έχει ο Νικόλας όταν βρεθεί αντιμέτωπος με τις συνωμοσίες του φωτεινού αυτού κόσμου.

  Ποιοι κρύβονται πίσω από τη δολοφονία του καθηγητή; Τι θα κάνει ο Νικόλας όταν ο Κάσδαγλης βρεθεί ένοχος για ανθρωποκτονία; Και κυρίως ποιος ανοιχτός λογαριασμός με το παρελθόν θα φέρει τον Νικόλα και την κόρη του αντιμέτωπους με τη μεγαλύτερη απειλή;

  Παίζουν: Σπύρος Παπαδόπουλος (Νικόλας Καλίρης), Τζένη Θεωνά (Πέρσα), Βασίλης Ευταξόπουλος (Στέλιος Κάσδαγλης), Μιχάλης Οικονόμου (Ίκαρος), Ιωάννα Ασημακοπούλου (Δάφνη), Νικολέτα Κοτσαηλίδου (Άννα Γραμμικού), Φωτεινή Μπαξεβάνη (Μπετίνα Βορίδη), Δημήτρης Καπετανάκος (Κωνσταντίνος Ίσσαρης), Αλέξανδρος Καλπακίδης (Λημνιός), Ηλιάνα Γαϊτάνη (Χρύσα), Χριστόδουλος Στυλιανού (Σταματάκης), Λήδα Ματσάγγου (Δέσποινα), Γιώργος Δεπάστας (Λάκης Βορίδης), Στέργιος Αντούλας (Πέτρος), Γεωργία Μεσαρίτη (Νάσια Καλίρη), Χρήστος Διαμαντούδης (Χρήστος Γιδάς), Βίκυ Μαϊδάνογλου (Ζωή Βορίδη), Βασίλης Ντάρμας (Μάκης Βελής), Νικόλας Χαλκιαδάκης (Γιώργος), Μιχάλης Αρτεμισιάδης (Σταύρος), Κατερίνα Κρανίδη (Αμάντα), Τίτος Πινακάς (Πέρης), Αλέξανδρος Τωμαδάκης (Λάμπης), Φαίη Φραγκαλιώτη (Έφη), Πωλίνα Μπέτση (Λέτα), Κάτια Νεκταρίου (Μαργαρίτα), Ευάγγελος Σαμιώτης (Κώστας), Νικόλας Παπαδομιχελάκης (Τόλης), Μάκης Παππάς (Βασίλης).

  Σενάριο: Γιάννης Σκαραγκάς
  Σκηνοθεσία: Αλέκος Κυράνης, Μάριος Βαλάσης
  Διεύθυνση φωτογραφίας: Έλτον Μπίφσα, Γιώργος Αποστολίδης
  Σκηνογραφία: Αναστασία Χαρμούση
  Κοστούμια: Ελίνα Μαντζάκου
  Πρωτότυπη μουσική: Γιάννης Χριστοδουλόπουλος
  Μοντάζ: Νίκος Στεφάνου
  Οργάνωση Παραγωγής: Ηλίας Βογιατζόγλου, Αλέξανδρος Δρακάτος
  Executive producer: Άννα Λεμπέση
  Παραγωγός: Νίκος Κάλης
  Εκτέλεση παραγωγής: SILVERLINE MEDIA PRODUCTIONS Α.Ε.
  Παραγωγή: ΕΡΤ

   

  Πηγή

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK