Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  «Ηλέκτρα»: Η ζωή του Παύλου σε άμεσο κίνδυνο!

  Η Ουρανία μαζί με τους φίλους του Βασίλη καταστρώνουν ένα σχέδιο. Να ψάξουν τα αρνητικά από τα φιλμ φωτογραφιών της Πόπης, με την ελπίδα ότι θα βοηθήσουν στην αποφυλάκιση του Βασίλη. Στη φυλακή, οι συγκρατούμενοι του Βασίλη, ετοιμάζουν απόδραση. Ο Παύλος ενημερώνει την Ηλέκτρα για το προειδοποιητικό σημείωμα που έλαβε κι εκείνη αρχίζει να φοβάται για τη ζωή του. Η Ουρανία αναγκάζεται να φύγει για την Αθήνα, παλεύοντας να αθωώσει τον Βασίλη. Όσο η Ηλέκτρα προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της, το τσιράκι του Αχιλλέα καταφέρνει να εντοπίσει τον Παύλο στην Αρσινόη! Η μικρή κόρη της Ηλέκτρας καταλαβαίνει ότι το ερωτικό ραβασάκι του Παύλου προοριζόταν για τη μαμά της και τον πιέζει να πει την αλήθεια. Τι θα απαντήσει ο σοκαρισμένος Παύλος; Ένας Άγγλος γιατρός λέει ότι ίσως ο Νικόλας να έχει ελπίδες να ξαναπερπατήσει. Ο Βρεττός πείθεται να πληρώσει την εγχείρηση, αλλά υπό έναν πολύ σκληρό όρο! Η Νεφέλη πηγαίνει να συζητήσει ξανά με τον Παύλο για το ερωτικό ραβασάκι. Πλησιάζει στο παράθυρο από το καμαράκι, ενώ ο Παύλος με τη μητέρα της κάνουν έρωτα! Ο Βρεττός έρχεται απροειδοποίητα στο σπίτι της Ηλέκτρας, αποφασισμένος να την εκβιάσει. Η συζήτηση μεταξύ τους όμως, δεν εξελίσσεται όπως περίμενε…

  Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές στα νέα επεισόδια της συναρπαστικής ερωτικής δραματικής σειράς εποχής «Ηλέκτρα», που μεταδίδεται από τη Δευτέρα 8 έως και την Παρασκευή 12 Απριλίου 2024, στις 19:10.

  ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

  Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 8 Απριλίου 2024, ώρα 19:10

  Επεισόδιο 110ο. Η Ουρανία μαζί με τους φίλους του Βασίλη καταστρώνουν ένα σχέδιο. Να ψάξουν τα αρνητικά από τα φιλμ φωτογραφιών της Πόπης, με την ελπίδα ότι θα βοηθήσουν στην αποφυλάκισή του. Στη φυλακή, οι συγκρατούμενοι του Βασίλη, ετοιμάζουν απόδραση. Εκείνος, από τη μία φοβάται να ακολουθήσει αλλά από την άλλη θέλει να ρισκάρει να το σκάσει. Ο Παύλος ενημερώνει την Ηλέκτρα για το προειδοποιητικό σημείωμα που έλαβε κι εκείνη αρχίζει να φοβάται για τη ζωή του. Ο Παύλος, θέλοντας να την καθησυχάσει, της λέει πως κοιμάται μαζί με το όπλο του. Όμως, ο άνθρωπος από το παρελθόν του, με τον οποίο συναντήθηκε ο Νικόλας, είναι έτοιμος να δράσει δολοφονικά!

  ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

  Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 9 Απριλίου 2024, ώρα 19:10

  Επεισόδιο 111ο. Ο Μίμης ετοιμάζεται να μπουκάρει στο φωτογραφείο, αναζητώντας περισσότερα στοιχεία για την πυρκαγιά. Οι πρωτοβουλίες της Ουρανίας, όμως, ματαιώνουν τα σχέδιά του και φέρνουν στο φως νέα ευρήματα. Η Ουρανία αναγκάζεται να φύγει για την Αθήνα, παλεύοντας να αθωώσει τον Βασίλη. Ο Παύλος αρχίζει και υποψιάζεται τον Φανούρη για το απειλητικό σημείωμα. Ο Βρεττός και η Δόμνα βρίσκονται σε νέο γύρο διαπραγματεύσεων. Κι ενώ η Δόμνα είναι έτοιμη για σύγκρουση, ο Βρεττός έχει ένα αίτημα που θα την αφήσει έκπληκτη. Όσο η Ηλέκτρα προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της, το τσιράκι του Αχιλλέα (Χρυσοβαλάντης Μουρίδης) καταφέρνει να εντοπίσει τον Παύλο στην Αρσινόη!

  Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 10 Απριλίου 2024, ώρα 19:10

  Επεισόδιο 112ο. Στους δρόμους της Αρσινόης δεν είναι συνηθισμένο να κυκλοφορούν άγνωστοι τέτοια εποχή. Κι η ματιά του Χάρη αμέσως πιάνει το τσιράκι του Αχιλλέα. Αλλά γιατί καταλήγουν στο τμήμα; Ο Σωτήρης λέει στον Βρεττό πως αν μάθαινε ποτέ πως η Ηλέκτρα τον απατά, θα τη σκότωνε κι έπειτα θα αυτοκτονούσε. «Μείνε», ψιθυρίζει ο Παύλος στην Ηλέκτρα. «Μη μ’ αφήσεις ξανά ποτέ». Όταν επιστρέφει η Ηλέκτρα στο σπίτι ο Σωτήρης τη ρωτάει πού ήταν. «Στον εραστή μου», του απαντά εκείνη. Η Δανάη πηγαίνει να δει τον Νικόλα και να του πει ευθέως τι πιστεύει για εκείνον. Το ίδιο και η Νεφέλη, αποφασίζει να μιλήσει ευθέως για το σημείωμα στον Παύλο, να τον ρωτήσει γιατί μετά από αυτό, την αποφεύγει. Αλλά εκείνος θα της πει πως το σημείωμα δεν ήταν για εκείνη. Μα τότε; Για ποια ήταν; «Για τη μαμά μου;», ψελλίζει η Νεφέλη και χάνει τον κόσμο κάτω από τα πόδια της.

  Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 11 Απριλίου 2024, ώρα 19:10

  Επεισόδιο 113ο. Η μικρή κόρη της Ηλέκτρας καταλαβαίνει ότι το ερωτικό ραβασάκι του Παύλου προοριζόταν για τη μαμά της και τον πιέζει να πει την αλήθεια. Τι θα απαντήσει ο σοκαρισμένος Παύλος; Ένας Άγγλος γιατρός λέει ότι ίσως ο Νικόλας να έχει ελπίδες να ξαναπερπατήσει. Χρειάζονται, όμως, πολλά χρήματα τα οποία δεν διαθέτει ούτε αυτός ούτε η Τιτίκα, αφού ο Βρεττός τον αποκλήρωσε. Τελικά ο Βρεττός πείθεται να πληρώσει την εγχείρηση, αλλά υπό έναν πολύ σκληρό όρο! Η Ηλέκτρα συνεχίζει να φοβάται για τη ζωή του Παύλου. Του λέει ότι για να μείνει ζωντανός, πρέπει να εξαφανιστεί από προσώπου γης. Η ένταση τούς κάνει να φιληθούν παθιασμένα. Η Νεφέλη όμως, πηγαίνει να συζητήσει ξανά με τον Παύλο για το ερωτικό ραβασάκι. Πλησιάζει στο παράθυρο από το καμαράκι, ενώ ο Παύλος με τη μητέρα της κάνουν έρωτα! Η απόδραση ξεκινά. Μέσα στον πανικό, ένας φρουρός βρίσκει τον Βασίλη. Πέφτουν πυροβολισμοί. Αίμα! Ποιανού; Τι συνέβη; Είναι καλά ο Βασίλης;

  Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 12 Απριλίου 2024, ώρα 19:10

  Επεισόδιο 114ο. Ο Νικόλας, ενώ προετοιμάζεται για τη μεγάλη εγχείρηση, ζητάει από τη Φιλιώ να τον ξεγράψει. Ο Βρεττός έρχεται απροειδοποίητα στο σπίτι της Ηλέκτρας, αποφασισμένος να την εκβιάσει. Η συζήτηση μεταξύ τους όμως, δεν εξελίσσεται όπως περίμενε. Η Δόμνα και ο Στέργιος συναντούν τυχαία τον Γκίκα στο γραφείο του Νάσου, τι ζητάει εκεί; Οι πληροφορίες για τις κινήσεις του Παύλου φτάνουν στα χέρια του Αχιλλέα. Ο Αχιλλέας ετοιμάζεται να κάνει την κίνησή του. Η απόφαση της Ηλέκτρας να προχωρήσει με την αίτηση διαζυγίου, στέλνει τον Σωτήρη στα άκρα. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Χάρης ζητά προσωπική συνάντηση με τον Βρεττό, αποφασισμένος να τον αντιμετωπίσει στα ίσια.

  Νήσος Αρσινόη. Η Ηλέκτρα (Έμιλυ Κολιανδρή), μια γυναίκα εγκλωβισμένη στους ρόλους που άλλοι διάλεξαν για εκείνη, της καλής κόρης, συζύγου και μάνας, ασφυκτιά στην κλειστή νησιωτική κοινωνία. Παντρεμένη με τον –κατά πολλά χρόνια μεγαλύτερό της– δήμαρχο της Αρσινόης Σωτήρη Βρεττό (Τάσος Γιαννόπουλος), η Ηλέκτρα έχει βαφτίσει την υποταγή καθήκον και την καταπίεση εγκαρτέρηση. Αναζητεί καθημερινά τις λίγες στιγμές ελευθερίας που της προσφέρει μια βουτιά στο ποτάμι και μια βόλτα με το άλογό της, μέχρι τη στιγμή που συναντιέται με το πεπρωμένο της.

  Ο Παύλος Φιλίππου (Αποστόλης Τότσικας), ένας γοητευτικός και μυστηριώδης άντρας, καταφθάνει στην Αρσινόη για ν’ αναλάβει τη θέση του καθηγητή μαθηματικών στο γυμνάσιο του νησιού. Η Ηλέκτρα νιώθει ότι αυτός ο άντρας κρατάει το κλειδί της ελευθερίας της. Η ελευθερία, όμως, έρχεται πάντα μ’ ένα τίμημα. Ακόμα κι αν η Ηλέκτρα κατορθώσει να σπάσει τα δεσμά της φυλακής της, δεν μπορεί να ελευθερωθεί από το παρελθόν της…

  Οι εφιαλτικές μνήμες της ξυπνούν με την επιστροφή του Νικόλα Βρεττού (Θανάσης Πατριαρχέας) στο νησί και ένα καλά κρυμμένο μυστικό κινδυνεύει ν’ αποκαλυφθεί. Η Ηλέκτρα θ’ αναμετρηθεί με το παρελθόν της, αλλά και με τα όρια της ελευθερίας της και θα γράψει, έτσι, το πιο ιδιαίτερο και σκοτεινό κεφάλαιο στο ημερολόγιο της ζωής της.

  «Ό,τι γράφει η μοίρα μελανό, ο ήλιος δεν τ’ ασπρίζει».

  Παίζουν: Έμιλυ Κολιανδρή (Ηλέκτρα), Αποστόλης Τότσικας (Παύλος Φιλίππου), Τάσος Γιαννόπουλος (Σωτήρης Βρεττός), Κατερίνα Διδασκάλου (Δόμνα Σαγιά), Γιώργος Συμεωνίδης (Στέργιος Σαγιάς), Λουκία Παπαδάκη (Τιτίκα Βρεττού), Αλέξανδρος Μυλωνάς (Πέτρος Βρεττός), Θανάσης Πατριαρχέας (Νικόλας Βρεττός), Νεφέλη Κουρή (Κατερίνα), Ευαγγελία Μουμούρη (Μερόπη Χατζή), Δανάη Λουκάκη (Ζωή Νικολαΐδου), Δρόσος Σκώτης (Κυριάκος Χατζής), Ειρήνη Λαφαζάνη (Δανάη), Όλγα Μιχαλοπούλου (Νεφέλη), Βίκτωρας Πέτσας (Βασίλης), Μανώλης Γεραπετρίτης (Περλεπές- Διευθυντής σχολείου), Αλέξανδρος Πιεχόβιακ (Νώντας), Γκαλ Ρομπίσα (Μάρκος), Βασίλειος-Κυριάκος Αφεντούλης (αστυνομικός Χάρης), Χρήστος Γεωργαλής (Σεραφεντίνογλου), Ιφιγένεια Πιεριδού (Ουρανία), Αστέριος Κρικώνης (Φανούρης), Φανή Καταβέλη (Ελένη), Ευγενία Καραμπεσίνη (Φιλιώ), Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου (Ντίνος), Άρης Αντωνόπουλος (υπαστυνόμος Μίμης), Ελένη Κούστα (Μάρω), Άλκης Μαγγόνας (Τέλης), Νεκτάρια Παναγιωτοπούλου (Σοφία), Θάνος Καληώρας (Ταξίαρχος Ανδρέας Γκίκας), Νίκος Ιωαννίδης (Κωνσταντής), Αλέξανδρος Βάρθης (Δικηγόρος Νάσος Δημαράς), Αιμιλιανός Σταματάκης (Σταύρος).

  Σενάριο: Μαντώ Αρβανίτη, Θωμάς Τσαμπάνης
  Σκηνοθεσία: Βίκυ Μανώλη
  Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος, Γιάννης Μάνος
  Ενδυματολόγος: Έλενα Παύλου
  Σκηνογράφος: Κική Πίττα
  Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Κόντος
  Εκτέλεση παραγωγής: JK PRODUCTIONS – ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
  Παραγωγή: ΕΡΤ

  Πηγή

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK