Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Διαψεύδονται οι φήμες για την εμπλοκή του Βαγγέλη Μαρινάκη στη Ρίο Άβε

  Η πληροφορία που θέλει τον Βαγγέλη Μαρινάκη να επενδύει στην Ρίο Άβε της Πορτογαλίας που κυκλοφόρησε το πρωί της Πέμπης (15/11) δεν φαίνεται να έχει ουσιαστικό αντίκρισμα.

  Η εφημερίδα «Jornal de Noticias» της Πορτογαλίας σε άρθρο που δημοσίευσε ανέφερε ότι ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού σκοπεύει να κάνει μια ισχυρή επένδυση για τη βελτίωση της υποδομής και της ποιότητας της βασικής ομάδας, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες της «Ζούγκλας» ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν έχει σκοπό να δραστηριοποιηθεί στην Πορτογαλία.

  ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

  Η εφημερίδα «Jornal de Noticias» στο άρθρο με τίτλο «Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού θέλει να επενδύσει στη Ρίο Άβε», ανέφερε:

  «Ο Ευάγγελος Μαρινάκης, ένας 56χρονος Έλληνας επιχειρηματίας με περιουσία 2,7 δισ. ευρώ, ενδιαφέρεται να επενδύσει στη Ρίο Άβε, εάν ο σύλλογος προχωρήσει στην ίδρυση ΕΔΕ. Σύμφωνα με τον JN, ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, από την Ελλάδα, και της Νότιγχαμ Φόρεστ, από την Αγγλία, που δραστηριοποιείται στον τομέα των θαλάσσιων μεταφορών, είναι πρόθυμος να κάνει μια ισχυρή επένδυση για τη βελτίωση της υποδομής και της ποιότητας της βασικής ομάδας, επιπλέον για την εξισορρόπηση των λογαριασμών του συλλόγου.

  Τα μέλη της Ρίο Άβε αυτήν την Κυριακή, σε μια γενική συνέλευση, θα συζητήσουν και θα ψηφίσουν για τη δημιουργία ενός SAD, το οποίο, σύμφωνα με την πρόεδρο, Αλεξαντρίνα Κρουζ είναι η μόνη λύση για να είναι ο σύλλογος βιώσιμος στο σημερινό του επίπεδο. «Έχει προκύψει μια συγκεκριμένη ευκαιρία που θεωρώ μοναδική, τόσο σε οικονομικό όσο και σε αθλητικό επίπεδο», είπε ο αρχηγός, χωρίς να διευκρινίσει ονόματα, και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει σχέδιο B. Η Rio Ave χρειάζεται επειγόντως μια ένεση κεφαλαίου για να συνεχίσει την τιμή. τις δεσμεύσεις σας. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο με έναν ισχυρό συνεργάτη». Ο Μαρινάκης αγόρασε τη Νότιγχαμ Φόρεστ το 2017 για 50 εκατομμύρια ευρώ και έκτοτε έχει κάνει εκατοντάδες εκατομμύρια επενδύσεις».

  ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

  Πηγή

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK