Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Γαλλία: Με την άδεια των γονιών του θα ταξιδέψει στην Αθήνα o Ζαΐρ-Εμερί!

  Με την άδεια των γονιών του θα ταξιδέψει στην Ελλάδα, για τον ποδοσφαιρικό αγώνα της ερχόμενης Τρίτης (21/11) με την Εθνική Ελλάδας, ο 17χρονος ποδοσφαιριστής της Εθνικής Γαλλίας Βαρέν Ζαΐρ-Εμερί.

  Σύμφωνα με δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου, για την περίπτωσή του ισχύει ο γαλλικός νόμος που τέθηκε σε ισχύ το 2017 -μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στη Γαλλία- και ο οποίος ορίζει ότι κάθε ανήλικος που διαμένει στην Γαλλία, ανεξαρτήτως της εθνικότητάς του, μπορεί να εγκαταλείψει το γαλλικό έδαφος μόνο υπό τον όρο της προσκόμισης σχετικής γονικής άδειας.

  ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

  Ο νόμος αυτός τέθηκε σε ισχύ μετά τον εντοπισμό περιπτώσεων ανηλίκων που εγκατέλειψαν το γαλλικό έδαφος για να μεταβούν σε εμπόλεμες ζώνες και ενδεχομένως να εκπαιδευτούν στην εκτέλεση τρομοκρατικών ενεργειών.

  Για πρώτη φορά στην εθνική Γαλλίας ο Ζαΐρ Εμερί
  Η γονική άδεια είναι απαραίτητη και για τη συμμετοχή σε ομαδικά ταξίδια, αναφέρει ο νόμος. Ο Βαρέν Ζαΐρ-Εμερί, κλήθηκε για πρώτη φορά στην εθνική Γαλλίας ενόψει των δύο τελευταίων αγώνων της για την πρόκριση στο Euro2024, το Σάββατο με το Γιβραλτάρ και την ερχόμενη Τρίτη με την Ελλάδα.

  Η Εθνική Γαλλίας έχει ήδη προκριθεί. Ο Βαρέν Ζαΐρ-Εμερί θα γίνει 18 ετών τον Μάρτιο του 2024. Είναι ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν-Ζερμέν, από τις ποδοσφαιρικές ακαδημίες της οποίας αναδείχθηκε. Αν λάβει μέρος σε έναν από τους δύο επόμενους αγώνες θα γίνει ο νεότερος σε ηλικία ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε στην Εθνική Γαλλίας, τουλάχιστον μεταπολεμικά.

  ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

  Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  Πηγή

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK