Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Απέκλεισαν την Πέτρου Ράλλη οι συγγενείς των προσαχθέντων

  Συγγενείς των 424 προσαχθέντων ζητούν να έρθουν σε επικοινωνία μαζί τους, τονίζοντας ότι συγκαταλέγονται ανήλικοι. Συμβολικά μάλιστα απέκλεισαν για μικρό χρονικό διάστημα τη Λεωφόρο Πέτρου Ράλλη.

  Αστυνομικός ενημερώνει τους συγγενείς ότι όσοι δεν εμπλέκονται θα αφεθούν ελεύθεροι με εισαγγελική εντολή, αφού όμως ολοκληρωθεί η διαδικασία που περιλαμβάνει δειγματοληψία για ανίχνευση πυρίτιδας.

  ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

  Από νωρίς το πρωί δεκάδες γονείς των νεαρών οπαδών έχουν μαζευτεί έξω από το  Αλλοδαπών στην οδό Πέτρου Ράλλη από το κτήριο της Αστυνομίας περιμένοντας να μάθουν νέα για την τύχη των ανθρώπων τους. Όπως λένε στην κάμερα της «Ζούγκλας»: «τα παιδιά μας δεν ήξεραν τι συμβαίνει».

  Οι γονείς είναι αγανακτισμένοι καθώς έχουν προσαχθεί τα παιδιά τους και δεν έχουν νέα τους. Ένας πατέρας λέει στην κάμερα της «Ζούγκλας»: «Ο γιος μου είχε πάει με την κοπέλα του στον αγώνα. Τον παίρναμε τηλέφωνο να τον ρωτήσουμε τι συμβαίνει και γιατί υπάρχει κινητικότητα αλλά δεν ήξερε. Από τα κανάλια το μάθαμε».

   

  ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

  Στην κάμερα της «Ζούγκλας» μίλησε ο ένας εκ των συνηγόρων των προσαχθέντων Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε: «δεν είχαν καμία εμπλοκή με τη ναυτική φωτοβολίδα που έπληξε τον αστυνομικό. Ως συνήγοροι δεν μπορούμε να δεχτούμε ότι Τμήμα των Αλλοδαπών δε δέχεται εμάς τους συνηγόρους που έχουμε αναφαίρετο δικαίωμα να δούμε τους εντολείς μας».

   

  Ο δεύτερος εκ των συνηγόρων, Δημήτρης Κανελλόπουλος λέει στη «Ζούγκλα»: «Τα επεισόδια έλαβαν χώρα μέτρα μακριά από το σημείο από το οποίο προσήχθησαν οι 424. Αυτά τα άτομα δεν έχουν καμία σχέση με το συμβάν  το οποίο είναι λυπηρό και κατακριτέο.

   

   

  Πηγή

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK