Τρίτη, 30 Μαΐου, 2023
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Trikala School Care Και στη Β/θμια Εκπαίδευση η εφαρμογή για υποδομές σχολείων

  Το Trikala School Care είναι η εφαρμογή (application) που δίνει τη δυνατότητα στους υπεύθυνους των σχολικών μονάδων, να ενημερώνουν άμεσα, σε πραγματικό χρόνο, για τυχόν προβλήματα διαφόρων ειδών που υφίστανται στα κτήρια.

  Παρουσιάστηκε και στους διευθυντές και διευθύντριες των σχολείων του Δήμου Τρικκαίων, η εφαρμογή για τα αιτήματα ως προ τις υποδομές.

  Η ψηφιακή εφαρμογή Trikala School Care, λειτουργεί ως Γραμμή Αιτημάτων Σχολείων στη διεύθυνση http//school.trikalacity.gr/.

  Ο αντιδήμαρχος Ακης Αναστασίου συγκάλεσε διαδικτυακή σύσκεψη με τους διευθυντές και τις διευθύντριες των σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Τρικκαίων.

  Η διευθύντριας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ξυνοπούλου επεσήμανε, το πόσο σημαντική είναι η δράση και η συνεργασία με τον Δήμο για τα θέματα των διδακτηρίων. Στην παρουσίαση που έγινε, αναλύθηκε ο τρόπος εισόδου, ο τρόπος χρήσης της εφαρμογής και οι κατηγορίες των αιτημάτων.

  Ο κ. Αναστασίου τόνισε ότι η συνεργασία των διευθυντών/τριών με τον Δήμο Τρικκαίων είχε ξεκινήσει με ειδική τηλεφωνική γραμμή και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και πλέον, από την εμπειρία αυτή, λειτουργεί η συγκεκριμένη εφαρμογή.

  Πλέον, άμεσα θα δίνονται λύσεις σε προβλήματα που προκύπτουν στα διδακτήρια και αφορούν σε συντηρήσεις και βελτίωση των υποδομών.  Πηγή άρθρου

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK