Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Humanlinks: Διαδικτυακές Ομιλίες Ιανουάριος – Απρίλιος 2022

  Το Πρόγραμμα των Humanlinks “Ιανουάριος Απρίλιος 2022” έχει φέτος ως θέμα: “Υπηρετώντας τον Άνθρωπο την Κοινότητα και το Περιβάλλον” και περιλαμβάνει επιστημονικές ομιλίες, μοιράσματα προσωπικών ιστοριών, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις δρόμου, εκθέσεις φωτογραφίας και εικαστικών και άλλες δραστηριότητες διαδικτυακά αλλά και δια ζώσης εφ εφόσον το επιτρέψουν η εποχή και τα μέτρα.

  Οι θεματικές τις οποίες πραγματεύονται για τον κάθε μήνα είναι πάνω στην κοινωνική και σχολική έμφυλη βία, την έκφραση της γονεϊκότητας στις διάφορες μορφές οικογενειών, τη φροντίδα του εαυτού και της κοινότητας σε καιρούς κρίσης και τέλος την εσωτερική σύνδεση της κοινότητας με το περιβάλλον μέσα από την τέχνη.

  Επιστήμονες με σπουδαία ερευνητική εμπειρία θα ενημερώσουν και θα διευκρινίσουν πάνω σε ζητήματα για τα οποία υπάρχει η κοινωνική επιθυμία μιας βαθύτερης κατανόησης. Έμπειροι επαγγελματίες οι οποίοι έχουν αφιερώσει τον εαυτό τους πάνω στο έργο τους προς όφελος του ατόμου και της κοινότητας θα εμπνεύσουν. Άτομα και οικογένειες θα συγκινήσουν με τα βιώματά τους προς μια πιο όμορφη κι ελεύθερη εσωτερική κατάσταση κ ι εμπειρία η οποία χαρακτηρίζεται από σεβασμό, αποδοχή, αλληλεγγύη και άλλα ευγενή αισθήματα.

  Τέλος, καλλιτέχνες θα εξυψώσουν με την τέχνη τους λίγο πιο ψηλά να φανεί άνθρωπος ξανά στο σύνολό του. Το πως ζει και κινείται και πως αλληλεπιδρά μέσα σε ένα υπέροχο περιβάλλον που τον καλεί να θυμηθεί ποιος είναι και να σχετιστεί ξανά μαζί του με έναν πιο αγνό και μη βίαιο τρόπο.

  Για περισσότερες πληροφορίες, διευκρινήσεις ή ακόμα και τεχνική υποστήριξη για σύνδεση με την κάθε εκδήλωση παρακαλείστε να στείλετε στο email info humanlinks gr ή μέσω messenger στην σελίδα των Humanlinks στο Facebook.

  Κάθε σχόλιο για βελτίωση των Προγραμμάτων είναι θεμιτό και θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα.
  Υπενθυμίζεται πως όλες οι εκδηλώσεις προσφέρονται δωρεάν απ’ όλους τους συμμετέχοντες χωρίς κανένα οικονομικό αντίτιμο από το κοινό.

  Για το Αναλυτικό Πρόγραμμα Δράσεων πατήστε εδώ.

  H Ομάδα των Humanlinks

  Οι “Humanlinks – Ανθρώπινοι Σύνδεσμοι” είναι μια Μη Κερδοσκοπική Μη Κυβερνητική Οργάνωση, η οποία δραστηριοποιείται στο πεδίο της ψυχικής υγείας, αναπτύσσοντας προγράμματα ψυχοκοινωνικής υποστήριξης, ευαισθητοποίησης και επιμόρφωσης πάνω σε θέματα ψυχικής υγείας, εκπαίδευσης και περιβάλλοντος. Η αρχική ιδέα των Humanlinks αναδύθηκε πριν από 16 χρόνια, από μια ομάδα η οποία δοκιμάστηκε σε θέματα ψυχικής υγείας και μέσα από την εμπειρία της προσωπικής τους μεταμόρφωσης απέκτησαν την συνείδηση και την γνώση στο ποιες είναι πλέον οι προτεραιότητες των ανθρώπων, αυτές τις δύσκολες εποχές που διανύουμε.

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK