Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, 2023
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  90 παιδιά στα πρώτα διαδικτυακά μαθήματα σκάκι του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

  90 παιδιά στα πρώτα διαδικτυακά μαθήματα σκάκι του Δήμου Ηρακλείου Αττικής – με σειρά προτεραιότητας συνεχίζονται οι εγγραφές

  Σε ελάχιστο χρόνο συμπληρώθηκαν τα τμήματα των online μαθημάτων σκάκι που προσφέρει δωρεάν στα παιδιά της πόλης ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής σε συνεργασία με τον σύλλογο Σκακιστική Επικοινωνία.

  Ήδη, τα δύο πρώτα μαθήματα παρακολούθησαν πάνω από 90 παιδιά που γράφτηκαν στο πρόγραμμα με την έναρξή του και θα συνεχίσουν, βέβαια, να τα παρακολουθούν μέσω τηλεδιάσκεψης από την έξυπνη συσκευή ή τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του σπιτιού τους.

  Τα δωρεάν μαθήματα σκάκι απευθύνονται σε παιδιά νηπιαγωγείου και δημοτικού, γίνονται κάθε Σάββατο, σε τμήματα χωρισμένα ανά ηλικία.

  Και μπορεί οι διαδικτυακές τάξεις να γέμισαν από συμμετοχές, εντούτοις όποιο παιδί θέλει να στείλει email ενδιαφέροντος για εγγραφή, μπορεί να το κάνει μέσω του κηδεμόνα του και να μπει σε λίστα προτεραιότητας για την περίπτωση που υπάρξει κάποια κενή θέση στα τμήματα.

  Αιτήσεις για τη λίστα επιλαχόντων μπορούν να υποβάλλονται στο email sk_epikoinonia@skaki.gr (αναγράφεται όνομα και επώνυμο παιδιού, ηλικία και τάξη σχολείου, στοιχεία επικοινωνίας με γονέα ή κηδεμόνα και δήλωση επιθυμίας για εγγραφή στα μαθήματα). Στο ίδιο email μπορεί να ζητήσει κάποιος περισσότερες πληροφορίες.  Πηγή άρθρου

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK